BEBA MORSKI PAS Prvi video koji je prešao 10 milijardi pregleda | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

BEBA MORSKI PAS Prvi video koji je prešao 10 milijardi pregleda

Autor Smartlife

Nakon Gangnam Style i Despacito novi video je preuzeo tron

 Baby-Shark-04.jpeg Izvor: Youtube

Smjena na tronu najpopularnijih video snimki možda i nije neka novost, ali ovo je prvi video koji je prešao 10 milijardi pregleda na YouTubeu.

Baby Shark je objavljen prije pet godina i upravo je postigao rekord. Popularnost YouTube servisa raste vrtoglavo, a samim tim i sadržaj na ovoj platformi je sve gledaniji. Doduše, TikTok od ove godine vreba iz prikrajka. Prije desetak godina "Gangnam Style" je bio prvi video koji je postigao više od milijardu pregleda, a danas smo dobili video koji je prešao brojku od 10 milijardi pregleda.

PSY - GANGNAM STYLE
Izvor: Youtube

Luis Fonsi - Despacito ft. Daddy Yankee
Izvor: Youtube

Dugo je najpopularniji video na svijetu bio planetarni megahit "Despacito", koji se danas nalazi na drugom mjestu svih vremena sa 7,78 milijardi pregleda. "Gangnam Style" je za 9 godina na YouTubeu stigao do 4,3 milijarde dok je na prvom mjestu, daleko ispred svih, super-zarazni "Baby Shark".

"Baby Shark Dance" je puno ime ove dječje pjesme objavljene u lipnju 2016. koja je za samo četiri godine (studeni 2020.) oborila rekord popularnosti sa 7 milijardi pregleda. Za samo godinu i dva mjeseca stiglo je dodatnih više od 3 milijarde pregleda i u siječnju 2022. godine postala najpopularniji video na YouTube platformi svih vremena i rekorder s 10 milijardi pregleda.

 Baby-Shark-01.jpeg Izvor: Youtube

S druge strane sličan rekord je postigla jedna aplikacija, koja je s Play trgovine preuzeta više od 10 milijardi puta, otprilike onoliko puta koliko je odgledan "Baby Shark".

Pinkfong

Iza ove pjesme je južnokorejska edukacijska kompanija Pinkfong dok pjesmu pjeva korejsko-američka pjevačica Hope Segoine. Globalni uspjeh ove pjesme počeo je tek u 2019. godini, iako je do tada ova pjesma bila veoma uspješna, ali samo u Aziji.

Otkako je probio barijeru azijskog tržišta "Baby Shark" je počeo vrtoglavo rasti ostavljajući sve daleko iza sebe. Pjesma se počela pojavljivati na Nickelodeon televiziji, a dobila je i svoju seriju u Americi, što je dodatno poguralo njenu popularnost.

Kada se tome doda i popularnost na društvenim mrežama jasno vam je zbog čega je Baby Shark jedna od najpopularnijih melodija kod mlađe populacije i najmanje popularnih kod njihovih roditelja...

Baby Shark Dance
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI