NAJPOPULARNIJE WEB STRANICE NA SVIJETU Naravno, Google je na prvom mjestu | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NAJPOPULARNIJE WEB STRANICE NA SVIJETU Naravno, Google je na prvom mjestu

Autor Krunoslav Ćosić

Još uvijek smo u 2021. godini, objavljuju se zanimljive informacije

 Google pametni telefon.jpg Izvor: Photo by PhotoMIX Company from Pexels

Jeste li se zapitali koje su web stranice bile najposjećenije na svijetu u posljednje vrijeme? Konkretno, u studenom 2021.

Za odgovor na ovo pitanje ne trebate konzultirati Google kako biste znali da je popularna tražilica na prvom mjestu s 89 milijardi posjeta. Iako su YouTube i Facebook na vrhu liste po posjeti, neka od web mjesta na ovom popisu možda će vas iznenaditi - ili će vam čak biti potpuna nepoznanica.

 clip;com;editorial;freelance;icon;illustrative;internet;logo;marketing;movie;online;page;site;smartphone;tube;video;watch;web;website;you;youtube Izvor: Profimedia

Prema SimilarWebu, nakon YouTubea i Facebooka na trećem i četvrtom mjestu (34 odnosno 20 milijardi posjeta), slijede Twitter (6,55 milijardi) i Instagram (6,22 milijardi). Na šestom mjestu je kineska tražilica baidu.com koja je u studenom imala gotovo 5,5 milijardi posjetitelja.

Slijede Wikipedia s 5,21 milijardi posjeta i ruska tražilica Yandex.ru (3,86 milijardi posjeta), pred kraj liste je i Yahoo s 3,52 milijardi posjeta, nekadašnja popularna web stranica (prije 20-ak godina), a na dnu liste je pornografija. Xvideos.com je na desetom mjestu i ima 3,2 milijarde posjeta tijekom mjeseca studenog 2021.

 Yandex.ru.jpg Izvor: Yandex.ru

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI