ČAK I ONE KOJE SU PROBLEMATIČNE Igre koje su obilježile 2021. godinu | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČAK I ONE KOJE SU PROBLEMATIČNE Igre koje su obilježile 2021. godinu

Autor Smartlife

Na popisu je čak i Cyberpunk 2077, pored svih problema i nedostataka

 Igre.jpg Izvor: Steam

Još jedna zanimljiva kategorija su igre koje su se na platformi Steam najviše igrale tijekom godine, a na prvom mjestu su one koje su premašile 200.000 igrača – Halo Infinite i Apex Legends vode.

Godina je konačno završila, a ni gaming industrija nije bila otporna na nove varijante koronavirusa – sve je bilo sporije nego prije pandemije, ali su developeri ipak iznjedrili neke odlične naslove poput Valheim, It Takes Two te sjajne Guardians of the Galaxy.

U hitove je ušao i New World iza kojeg stoji Amazon Games Orange County te drugi naslovi koji su obradovali one koji uvijek željno čekaju nove igre.

Među najprodavanijim, takozvanim "platinum" igrama su Destiny 2, Apex Legends, DOTA 2 i naravno Counter-Strike: Global Offensive, ali i PUBG. U „zlatnim naslovima“ platforme Steam su se našli Warframe, Red Dead Redemption 2, Rust, Forza Horizon 5 te igra It Takes Two koja je proglašena i igrom godine.

Sigurno je da bi na najbolju igru 2021. trebalo obratiti posebnu pažnju – naslovi koji igračima omogućavaju da se udruže te surađuju u borbi protiv automatiziranih likova često se ne razlikuju od situacija u kojima se jedan igrač igra sam sa sobom. Tako je zbog toga što se igrači u igri često slično ponašaju pa novi igrač ne unosi značajnu promjenu u tijek radnje. It Takes Two donosi novine na tom polju.

Svaki igrač je u It Takes Two bitan i neophodan. Iskustvo tako ovisi od oba igrača pa nema igre ako jedan od partnera ne sudjeluje. Junaci Cody i May su zbog toga nerazdvojni, a cilj im je proniknuti u srž problema koji im narušava odnos. Nakon nekog vremena shvaćaju kako nema pomaka naprijed ukoliko ne surađuju tijekom igre pa do napretka dolazi tek kada se usklade.

Oni koji su je već igrali tvrde da je zabavna, igrači konstantno otkrivaju nove načine na koje mogu igrati zajedno. It Takes Two je zbog toga dinamična, ali i korisna igra za one koji se interesiraju za međuljudske odnose. Iz tog razloga bi trebala biti na listi igara koje se mogu igrati zajedno s voljenim osobama. Usput se možda nešto i nauči.

Kada su „srebrni naslovi“ u pitanju Valve je tu svrstao Cyberpunk 2077, Monster Hunter World, Civilization 6 te Mass Effect dok su u „brončane“ ušli Dyson Sphere Program, Microsoft Flight Simulator i Doom Eternal.

U igre koje su premašile 100.000 igrača su ušli Resident Evil Village, Among Us, Warframe, Naraka Bladepoint, a na veliko iznenađenje i Team Fortress 2.

Uspješne su i Unturned, Stardew Valley te Total War: Warhammer 2 were budući da su premašile 60.000 igrača, a prate ih Nioh 2, 7 Days to Die, Company of Heroes 2 i Terraria "tModLoader", s 30.000 igrača.

It Takes Two
Izvor: Youtube

2021. godina i nije bila loša za video igre, vjerojatno i zbog toga što je veći dio svijeta bio u karanteni. Stručnjaci se nadaju da će 2022. biti još bolja, a već nas u prvom tromjesečju očekuju Total War: Warhammer 3 i Elden Ring koji izlaze u veljači 2022.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI