ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Kakva je veza između piva i pametnih telefona | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Kakva je veza između piva i pametnih telefona

Autor Krunoslav Ćosić

Španjolska je država u kojoj se najviše (redovito) pije pivo

 Pivo pametni telefon (2) Izvor: David Izquierdo Roger / Alamy / Alamy / Profimedia

U svijetu postoji veliki broj pivopija, a tu ljubav prema pivu prate i mobilne aplikacije. Istražujemo koje su „pivarske“ aplikacije najzanimljivije i najkorisnije. Pronašli smo i jednu zanimljivu anketu po kojoj je pivo redovito piće za više od pola Španjolaca. Slijede naši susjedi…

Kojih je to pet najzanimljivijih mobilnih aplikacija objavit ćemo sutra, a otkrit ćemo i mnoge druge zanimljive detalje o pivu.

Do tada provjerite rezultate jedne druge ankete, a tiče se radne memorije u pametnim telefonima. Poznati streaming servis se širi na dodatno područje – gaming, a za početak su bez dodatne naplate ponudili dvije besplatne video igre. Vrijeme hladnijih dana potiče nas na promjene - poboljšajte cirkulaciju, zategnite lice i izgledajte ljepše uz mobilnu aplikaciju Face Yoga Exercises.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI