BESPLATNE IGRE Saints Row: The Third Remastered i Automachef | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

BESPLATNE IGRE Saints Row: The Third Remastered i Automachef

Autor Smartlife

Uštedjet ćete 55 američkih dolara, a uživat ćete u gradu grijeha i u kuhinji iz snova

 Saints Row The Third Izvor: Steam

Epic će svima koji se kroz sljedećih šest dana logiraju u svoj račun pokloniti dvije video igre vrijednosti veće od 300 kuna.

Saints Row: The Third Remastered

Akcijska igra s oznakom 18+ predstavlja jedan od najboljih AAA naslova iz 2011. godine. Ova pucačina osvježena novom grafikom visoke rezolucije i obogaćena brojnim detaljima prati Third Street Saints kako evoluiraju od ulične bande do ozbiljnog brenda u Stillwater distriktu. Njihova popularnost je privukla pažnju velikih bandi i sada dolaze u sukob s čuvenim Sindikatom oko grada Steelport.

Saints Row: The Third - Remastered vs Original
Izvor: Youtube

Na raspolaganju su vam tenkovi, zračni napadi na meksičke bande i plan obrane protiv dobro organizirane i istrenirane vojske. U odnosu na deset godina stari original, nova igra ima unaprijeđenu grafiku, svjetlo i okruženje, s novim vizualnim efektima i vizualno raskošnim eksplozijama.

Za uživanje u novom poglavlju Saints Row računajte na minimalno Core i5 ili AMD ekvivalentni procesor, 16 GB radne memorije, RX5700 ili neku grafiku NVIDIA GTX 1000 serije sa 6 GB svoje memorije. Evo i video snimke s direktnom usporedbom originala i nove, dotjerane verzije:

Automachef

Ova simulacija kuhinje omogućit će vam da s raspoloživim resursima dizajnirate svoju kuhinju, programirate strojeve i uživate u svojoj kreaciji. Igra vam dopušta izradu potpuno automatiziranog restorana koji ćete programirati tako da radi savršeno kako biste bili kralj svijeta automatiziranih restorana.

Automachef - Announcement Trailer
Izvor: Youtube

Izazovi s kojima ćete se susretati su različiti: od nedostatka neke hrane i problema s nabavom do kuhinje koja jedan trenutak radi savršeno, a u drugom sve gori oko vas. Koliko zahtijeva da razmišljate o svakom koraku Automachef je toliko i zabavna video igra za mozganje i dobru zabavu.

Preporučeni hardver za automatskog šefa Core i5 CPU, 8 GB RAM-a, GTX 950 i 6 GB prostora na disku. I ne zaboravite, Epic Gamesova promocija traje do 2. rujna 2021.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI