BESPLATNO IGRANJE Epic Games nudi dvije nove igre | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

BESPLATNO IGRANJE Epic Games nudi dvije nove igre

Autor Smartlife

Uskočite u cipele vojnika u prvom svjetskom ratu ili se branite od hordi neprijatelja

  Izvor: Verdun

Verdun

Pucačina za više igrača Verdun WWI Western Front je smještena u doba Prvog svjetskog rata. Kroz borbu prsa u prsa u uskim rovovima, blatu i po hladnoći bajunet će vam biti bitan kao i nišanjenje puškom. Verdun inače košta 19,99 USD i besplatan je do 29.07.2021. do kada ga možete dodati u biblioteku u trajno vlasništvo.

Verdun Trailer
Izvor: Youtube

Ova taktička pucačina nudi 15 različitih tipova vodova s vojnicima iz 5 zemalja, svaki s različitim oružjem i opremom. Autori tvrde da igra autentično predstavlja Prvi svjetski rat, s glazbom, stilom, povijesnim bojnim poljima, s ključnim događanjima na Zapadnom frontu. S 5 različitih tipova bitke igrači mogu birati stilove i tipove igre koji im najviše odgovaraju uključujući i dinamički Frontlines način sa 64 igrača koji pokušavaju osvojiti protivničke rovove.

Epic preporučena konfiguracija uključuje Intel Core i5 2500K/AMD Phenom II X4 940, 8 GB RAM, 12 GB slobodnog prostora i DirectX 10 kompatibilnu grafiku, GeForce GTX 960M/Radeon HD 7750 ili jaču s 4 GB video memorije. Drugim riječima, igra nije posebno zahtjevna i lijepo će raditi i na nekoliko godina starim laptopima s diskretnom grafikom.

Defense Grid: The Awakening

Igra je Tower defense tipa i nema potrebe za daljnjim objašnjavanjem. Zanimljivo je da različiti režimi omogućuju zabavu igračima svih nivoa vještina koji će tamaniti horde neprijatelja dok dolaze u sve većim i većim valova, istovremeno sve jači i jači. Od vas se zahtijeva da napravite jaku baze prepunu obrambenih tornjeva koji će slati neprijatelje tamo odakle su došli.

Na raspolaganju imate oko 8 sati dobre zabave, ali Defense Grid posjeduje veći broj dodatnih načina i izazova koji će vas još toliko držati pred ekranom, bilo da se radi o različitim putovima na mapi, drugačijim lokacijama baze ili otvorenim mapama kada je strategija u potpunosti na vama.

Igra koja inače košta 9,99 USD besplatna je do 29.07.2021. a preporučena konfiguracija je ekvivalent tosteru iz 1998. godine: dvojezgreni CPU na 2 GHz, 1 GB RAM na XP-u ili 1,5 GB za novije Windows OS-ove, 1 GB slobodnog prostora i bilo koja DirectX 9.0c ili novija grafika. S obzirom na to da je igra izašla 2008. godine, bilo koji laptop iz posljednjeg desetljeća trebao bi biti više nego dovoljan za Defense Grid.

Ako vam se svidi Defense Grid, paket DLC dodataka sa 6 različitih proširenja je na popustu i možete ga dobiti za 3,39 USD umjesto za regularnih 9,99 USD.

Defense Grid: The Awakening (PC)
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI