PUCAČINA I AVANTURA Zašto ne biste uzeli dvije besplatne video igre | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

PUCAČINA I AVANTURA Zašto ne biste uzeli dvije besplatne video igre

Autor Smartlife

Epic Games nastavlja s čašćenjem – ovaj put časti s akcijskom pucačinom Void Basterds i platformskom avanturom Yooka-Laylee

 Void-Basterds Izvor: Steam

Nakon kritika da Epic Games ulaže ogromne novce u besplatne igre koje poklanja svojim članovima, u Epicu to vide kao investiciju koja će se dugoročno isplatiti. Među naslovima s vremena na vrijeme možemo vidjeti i neki od AAA naslova, a nakon svemirske avanture prošlog tjedna u ponudi su dvije igre.

Sve što je potrebno za preuzimanje igara je logirati se na svoj Epic Games račun do četvrtka 26. kolovoza u 17 sati te dodati igre u svoju biblioteku.

Void Basterds

Ova igra spaja strategiju i pucačinu u jedan miks svemirske akcijske igre. Vaš cilj je sprovesti zatvorenike Void Arka van Sargaso Nebule. Na putu će vam se naći različiti svemirski brodovi pa morate odlučiti gdje idete, što radite i s kim se tučete uz put.

Void Bastards - Launch Trailer
Izvor: Youtube

Na ovim brodovima možete planirati svoje misije, koristiti raspored broda kada neprijatelj kreće s napadom, tražiti raštrkane zalihe i koristiti terminale u svoju prednost. Sa zalihama ćete moći napraviti alate i oružja krucijalna za daljnje napredovanje.

Ključni dio igre je planiranje borbi i biranje s kim ćete se i kada sukobljavati dok letite kroz Sargaso Nebulu u potrazi za hranom i drugim ključnim resursima tijekom 15-satne kampanje.

Igra je izašla 2019. godine i nije baš za bilo koje računalo, što se tiče potrebnih hardverskih performansi. Potreban vam je četverojezgreni procesor, 8 GB radne memorije i grafika klase GTX 660 ili Radeon 7850 s 2 GB svoje memorije dok je preporučena konfiguracija sa 16 GB RAM-a i GTX 970 odnosno Radeon R9 290 s dvostruko više video memorije i 6 GB praznog prostora na SSD-u.

Yooka-Laylee

Kada se umorite od ubijanja svemirskih čudovišta možete se opustiti uz igru čiji je izdavač Team17, ekipa koja je zaslužna za čuveni Worms serijal. U pitanju je platforma otvorenog tipa s velikim, prelijepim svjetovima koje možete istraživati kada želite. Yooka je zeleni dinosaurus, a Laylee slijepi miš s velikim nosom - oni čine duo koji kreće u avanturu.

Yooka-Laylee - Launch Trailer
Izvor: Youtube

Korištenjem specijalnih poteza ova dva heroja će rješavati veliki broj zagonetki i platformskih izazova u potrazi za Pagies, zlatnoj nagradi koja služi da se otključa i proširi zadivljujući novi svijet u kojem se nalazite. Svaki svijet na ovom putu prepun je čudnih stvorenja, zamki i izazova poput bitki s glavnim likovima, mini-igrama, kvizovima i igrama za više igrača.

Igra Yooka-Laylee nije pretjerano zahtjevna i osim Core i5 procesora druge generacije treba vam 8 GB memorije i DirectX11 grafička kartica, s naglaskom da je igra zamišljena za igru s kontrolerom, a ne preko miša i tastature.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI