PUCAČINA I VLAKOVI Nove dvije igre besplatne na Epic Games servisu | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

PUCAČINA I VLAKOVI Nove dvije igre besplatne na Epic Games servisu

Autor Smartlife

Sigurni smo da će vas privući naslovi MOTHERGUNSHIP i Train Sim World 2

  Izvor: Dovetail Games

Epic Games platforma nastavlja sa svojim darežljivim dijeljenjem besplatnih video igara, a nove igre nude vlakove i tamanjenje vanzemaljaca. Inače, prema istraživanjima trećina Amerikanaca i gotovo polovica Britanaca vjeruje u vanzemaljce.

MOTHERGUNSHIP

Naziv ove igre nije slučajno napisan velikim slovima. Potpuno potvrđuje ono što od igre možete očekivati. U pitanju je surova dinamična pucačina koja je toliko nabijena testosteronom da će vam poslije sat vremena igranja izrasti dlake na grudima. Igra od vas zahtijeva da tamanite ogromne količine nadolazećih neprijatelja, sa samo jednim ciljem – da preživite.

MOTHERGUNSHIP
Izvor: Youtube

U igri sami možete praviti svoje oružje kako biste bili efikasniji i imali bilo kakve šanse protiv glavnih negativaca na kraju nivoa. Svaki neprijateljski brod koji se nalazi na putu do glavnog – MOTHERGUNSHIP ima horde vanzemaljaca, zamki i velikih neprijatelja koji vas sprječavaju u spašavanju ljudskog roda. OK, nisu se baš potrudili oko zapleta, ali pucnjave ima jako puno.

Igru možete igrati kroz kampanje, s više igrača ili u zajedničkom Co-Op načinu. Kada su u pitanju hardverski zahtjevi, naslov je iz 2018. godine pa računajte na Core i5 ili AMD FX procesor kao optimalni izbor. Dodajte tome 4 odnosno 8 GB memorije i grafiku poput GeForce GTX 750 Ti za minimalnu odnosno GTX 1060 za optimalnu igru.

Train Sim World 2

U pitanju je evolucija simulacije vlakova za sve nas koji nismo prerasli vlakove na tračnicama u dnevnoj sobi, i Sheldona Coopera iz The Big Bang Theory. Ova simulacija je predstavljena prije točno godinu dana i nadovezuje se na Train Sim World. Ovoga puta izazov je njemačka brza pruga oko Kölna, s DB ICE 3M vlakovima koji mogu bez problema voziti brže od 300 km/h.

Kad vam dosadi njemačka brza pruga moći ćete skoknuti do Londona i voziti se na čuvenoj Bakerloo liniji i zagospodariti prugama širom svijeta. Igra dopušta veliku dozu kreativnosti, s osmišljavanjem posebnih linija, prilagođenim destinacijama i izazovima.

Hardverski zahtjevi igre su slični kao i kod MOTHERGUNSHIP pa ako vam jedna bude radila dobro nećete imati problema ni s drugom. Jedina je razlika što Train Sim World 2 zauzima malo više prostora na HDD-u, oko 20 GB. U pitanju je jedna od igara koje su napravljene i za konzole pa toplo preporučujemo da iskoristite Xbox kontroler ako ga imate jer je igranje Train Sim World 2 na njemu znatno jednostavnije.

Train Sim World 2
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI