SVE JE BILO UKUSNO: Kuhali smo na Samsungovim kuhinjskim uređajima | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SVE JE BILO UKUSNO: Kuhali smo na Samsungovim kuhinjskim uređajima

Autor Krunoslav Ćosić

Samsung je organizirao pripremu hrane u tri slijeda, a na kraju je sve pametni usisavač očistio

 Kotluša kitchen studio (2).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Hladnjaci Bespoke, novi Samsung Bespoke Jet AI, indukcijske ploče i pećnice dio su okruženja u kojem smo pripremili nekoliko zanimljivih jela, a na kraju smo se počastili i vlastitim kolačima. U zagrebačkom Kotluša kitchen studiju okupili su se zaljubljenici u tehnologije i kuhanje kako bi u djelo proveli recepte koje su pripremili Mihaela i Vedran.

Recepti su osmišljeni na Samsungovim tabletima kojima nije smetala niti voda niti tekućina koja se pojavljivala tijekom procesa pripreme hrane. Samsungovi uređaji su i pametni te uz mobilnu aplikaciju SmartThings omogućuju nadzor, ali i praćenje potrošnje energije te jednostavne načine za uštedu kilovata.

 Kotluša kitchen studio, foto Mario Poje (2).jpg Izvor: Mario Poje

 Kotluša kitchen studio, foto Mario Poje (7).jpg Izvor: Mario Poje

Pripremu hrane započeli smo sa šampinjonima u koje smo ubacili smjesu od oraha, krem sira te nekoliko začina, a sve je završilo u Samsungovoj pećnici na 200 stupnjeva. Pripremale su se paralelno i začinjene kuglice od sira koje su trebale kratko hlađenje u hladnjaku Samsung koji se može pohvaliti novim bojama fronte.

Glavna jela bila su Beef Wellington (od 500 g bifteka i 250 g zlatnih šampinjona) te Vege Wellington u koje su ponovo išli orasi i gljive, ali i mnogi začini (origano, muškatni oraščić, chia sjemenke), a sve je omogućila pećnica Samsung koju smo zagrijali na 200 stupnjeva Celzijusa.

Desert na kraju

Brašno, šećer, matcha prah i prašak za pecivo dodali smo u zdjelu te sjedinili. Dodali smo otopljeni maslac i jaja, dobro promiješali i oblikovali kuglice veličine oraha te stavili u zamrzivač na 30 minuta, idealno 1 sat.

Zatim smo zagrijali pećnicu na 180 °C. Izvadili smo iz zamrzivača i svaku kuglicu uvaljali u kristal šećer, a zatim u šećer u prahu. Kuglice smo stavili na lim za pečenje obložen papirom za pečenje i nakon 15-ak minuta pečenja desert je bio spreman za uživanje.

Samsungovi su se kuhinjski uređaji pokazali jednostavnima i praktičnima za korištenje, štedljivi su što se tiče potrošnje energije, moguće je upravljanje i putem pametnih telefona, a na kraju je sve mrvice i ostatke pokupio štapni usisavač Samsung Bespoke Jet AI.

Uz umjetnu inteligenciju usisavač prepoznaje podlogu te tako prilagođava snagu usisavanja i samim time omogućuje manju potrošnju energije iz baterije koja može potrajati do 100 minuta rada.

 Kotluša kitchen studio (3).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

 Kotluša kitchen studio (1).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI