ČARI PAMETNE KUHINJE: Panzanelle, riblji tacosi i galette s jagodama | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČARI PAMETNE KUHINJE: Panzanelle, riblji tacosi i galette s jagodama

Lakoća i brzina pripreme hrane moguća je pomoću pametnih uređaja Samsung

 Samsung Kotluša Kitchen Studio Zagreb, foto Jeffrey Jemric (22).jpg Izvor: Jeffrey Jemric /Jeffrey Jemric

Mali i veliki uređaji proces pripreme hrane mogu učiniti jednostavnijim, bržim i zabavnijim. U zagrebačkom Kotluša Kitchen Studiju opremljenom pametnim Samsungovim uređajima pripremali su se panzanelle, riblji tacosi i galette s jagodama.

Već na samom ulazu u ovaj prekrasno dizajniran kitchen studio pogled je plijenio elegantnog i tankog profila predivan Samsung OLED TV. Uz Bespoke Jet moćan štapni usisavač svaka kuhinja, a i ostale prostorije postaju blistavima u trenu.

 Samsung Kotluša Kitchen Studio Zagreb, foto Jeffrey Jemric (13).jpg Izvor: Jeffrey Jemric /Jeffrey Jemric

 Samsung Kotluša Kitchen Studio Zagreb, foto Jeffrey Jemric (12).jpg Izvor: Jeffrey Jemric /Jeffrey Jemric

Uslijedila je priprema panzanelle i ribljih tacosa na indukcijskoj ploči i u pećnici Samsung, što se pokazalo više kao oužitak i relaksacija, a manje kuhanje. Ploča omogućava istovremeno korištenje različitih vrsta i veličina posuđa, a svojim elegantnim i decentnim dizajnom uklopit će se stilski u svaku kuhinju.

Nakon uvjeravanja koliko na indukcijskoj ploči može biti lagana priprema hrane oduševljava i pravi kralj radionice hladnjak Bespoke. Svi smo upoznati s mukama s hladnjacima – od organizacije pretinaca i odjeljaka, pohrane svježih i prerađenih namirnica do održavanja idealne temperature za različite namirnice.

 Samsung Kotluša Kitchen Studio Zagreb, foto Jeffrey Jemric (4).jpg Izvor: Jeffrey Jemric /Jeffrey Jemric

 Samsung Kotluša Kitchen Studio Zagreb, foto Jeffrey Jemric (6).jpg Izvor: Jeffrey Jemric /Jeffrey Jemric

Rješenje svih problema leži u hladnjacima Samsung s Bespoke sustavom s fleksibilnim i prilagodljivim prostorom koji je kreiran na način da se može prilagoditi svakom životnom stilu. Nakon upoznavanja s prednostima Bespoke sustava uslijedili su korisni tips & tricks savjeti kako na najbolji i najoptimalniji način organizirati hladnjak.

Kako bi se zadržala svježina i kvaliteta svake namirnice bitno je gdje pohraniti svježe voće i povrće, što staviti u ladice, što u odjeljke, a što u vrata. Radionica je završila sa spoznajom kako pametna tehnologija ipak čini razliku.

 Samsung Kotluša Kitchen Studio Zagreb, foto Jeffrey Jemric (5).jpg Izvor: Jeffrey Jemric /Jeffrey Jemric

 Samsung Kotluša Kitchen Studio Zagreb, foto Jeffrey Jemric (3).jpg Izvor: Jeffrey Jemric /Jeffrey Jemric

Neovisno je li vam kuhanje zanimacija, ljubav ili svakodnevna obaveza Samsung, kao vodeći globalni proizvođač kućanskih aparata zaista je uspio stvoriti cjelovit ekosustav uređaja za pametnu kuhinju koji su neophodni za funkcionalnost i praktičnost. Njihova inovativna tehnologija, visoka kvaliteta i sinergija između uređaja čine kuhanje jednostavnijim i uzbudljivijim, saznanje je nakon pripreme hrane pomoću pametnih uređaja Samsung u Kotluša Kitchen Studiju.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI