U PREDSJEDNIČKOM APARTMANU: Samo najbolje od Samsunga | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

U PREDSJEDNIČKOM APARTMANU: Samo najbolje od Samsunga

Autor Krunoslav Ćosić

Televizori, usisavači, projektor, hladnjaci i mikrovalne dio su novog asortimana za 2022. godinu

 Hotel Sheraton predsjecnički apartman.jpg Izvor: Samsung

Raspoređeni u pet prostorija predsjedničkog apartmana zagrebačkog hotela Sheraton Samsunovi su uređaji pokazali što sve mogu. Popis mogućnosti poprilično je dug, većinom uređaja upravlja se daljinski putem mobilne aplikacije Smart things s kojom možete upravljati i iz svojeg automobila na kojeg je smartphone spojen.

Novi uređaji za 2022. godinu ne nude samo odličan dizajn, bez kojeg se danas proizvod niti ne može prodati, nego i napredne funkcionalnosti. Vidjeli smo "u akciji" i novi projektor The Freestyle koji će raditi bilo gdje, čak i ako nema kućne utičnice u blizini. Dovoljno je projektor spojiti na power bank, a uz 20.000 kapaciteta baterije projicirat će fullHD sliku oko dva sata. Dovoljno za pogledati film.

Nađete li se u luksuznom prostoru kao što je hotel Sheraton te unutar njega želite, osim u komoditetu, uživati u gledanju filmova cijelu noć, spojite The Freestyle na strujnu utičnicu, a projektor možete usmjeriti bilo gdje. Na zid, na strop, a slika će se automatski podesiti ovisno o površini i neće biti nikakvog izobličenja. Projektor ima i svoj zvučnik, a poslužit će i za posebne trenutke uz ambijentalno osvjetljenje.

Još upečatljiviji je 4K projektor Samsung The Premiere koji omogućuje triple laser tehnologiju, uz moćan zvuki smart TV iskustvo na zidu koji se može nalaziti samo nekoliko centimetara od projektora.

Iz spavaće i dnevne sobe, u kojoj su smješteni televizori Neo QLED 8K s najnovijim Neural Quantum 8K procesorom i proslavljeni model The Frame s inovacijom mat zaslona, odlazimo u kuhinju u kojoj se nastavlja koncept pametnog doma.

Hladnjaci Bespoke omogućuju prilagodbu dizajnu ostatka kuhinje, a ne obrnuto tako da se može birati između više boja fronte hladnjaka kod kojih su moguće razne kombinacije držanja hrane i dodatnih prilagodbi poput smanjivanja temperature za nekoliko stupnjeva unutar istog prostora hladnjak.

Zgodno ako trebate drugačiju temperaturu za voće ili povrće, meso, ribu... Hladnjaci omogućuju led, bilo u kockicama ili sitni, a odlikuju se vrhunskom izradom i metalnim dijelovima. Nakon nekog vremena prostor treba i očistiti kada na scenu stupa robot usisavač, ali i sami možete usisati prostor uz Bespoke Jet usisavač.

U hotelskom prostoru uvjerili smo se i u mnoge druge uređaje i njihovu funkcionalnost - perilice i sušilice rublja, Samsung AirDresser sustav za čišćenje odjeće, osvježivač zraka te mnogi drugi uobičajeni su predmeti u današnjim mnogim kućanstvima, a ne samo u prostoru kakav je predsjednički apartman kojem su Samsungovi pametni uređaji zasigurno povećali funkcionalnost.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI