UNISTAND HUB: Okretno postolje za prijenosno računalo | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

UNISTAND HUB: Okretno postolje za prijenosno računalo

Autor Igor Martić

Hub s 8 priključaka se rotira za 360 stupnjeva te ne zahtijeva nikakav softver

 UniStand Hub (8).jpg Izvor: Kickstarter

Izuzetno praktično i korisno rješenje omogućuje podesivu visinu sklopivog postolja izrađenog kompletno od aluminija, a najveća prednost je čak 8 priključaka među kojima su brzi USB-C, HDMI, 3,5 milimetarski za slušalice.

UniStand Hub je opremljen rotirajućom osi od 360° na podnožju, idealan je za dijeljenje prijenosnih računala na sastancima ili drugim grupnim okruženjima jer u takvim situacijama vaše prijenosno računalo možete fleksibilno zakretati kako biste drugima prikazali zaslon ili podijelili kameru.

 UniStand Hub (3).jpg Izvor: Kickstarter

Osim toga, struktura podesiva po visini omogućuje jednostavno podizanje ili naginjanje sve dok prijenosno računalo ne dostigne vaš udoban kut gledanja, smanjujući odsjaj zaslona i poboljšavajući ergonomiju tipkanja.

8 priključaka se koristi za povezivanje i prijenos podataka za sve vaše bitne uređaje uključujući USB 3.0 i USB-C za brzine prijenosa do 5 Gb/s i 100 W USB-C isporuku energije. S izlazom monitora na najnovijem 4K@60Hz videu ultra visoke razlučivosti UniStand Hub omogućuje učinkovitiji rad i povećava produktivnost.

 UniStand Hub (4).jpg Izvor: Kickstarter

S kružnom bazom koja se okreće za 360 stupnjeva i mehaničkom rukom koja može podići zaslon za 7,5 inča ovo postolje pruža glatko i umirujuće okretanje, što ga čini idealnim za sastanke i prezentacije gdje je potrebno brzo dijeljenje zaslona.

Omogućuje više suradničkog radnog okruženja omogućujući vam da jednostavno dijelite svoje ideje i surađujete s drugima u stvarnom vremenu. Značajka podesive visine omogućuje vam da podignete svoje prijenosno računalo do udobnog kuta gledanja smanjujući naprezanje vrata i očiju i poboljšavajući vaše cjelokupno držanje. Tako se uvelike smanjuje rizik od nelagode i umora tijekom duljeg rada.

 UniStand Hub (1).jpg Izvor: Kickstarter

Može primiti prijenosna računala u rasponu od 11 do 16 inča i izdržati do 6 kg mase dok silikonska podloga na dnu osigurava stabilno iskustvo bez klizanja. Rub štiti vaš uređaj od slučajnih padova i oštećenja.

Također ima gornju ploču ukrašenu stiliziranim ljepljivim filmom u obliku drva koji ne samo što poboljšava njegovu estetsku privlačnost već također pruža zaštitni sloj za vaše prijenosno računalo štiteći ga od ružnih ogrebotina i drugih oblika oštećenja.

Izrađen od izdržljive aluminijske legure UniStand Hub napravljen je da traje i pruža izvrsnu disipaciju topline za vaša prijenosna računala. Dobro izgrađeno postolje također je sklopivo, što ga čini lakim za nošenje u torbi za prijenosno računalo kada ste u pokretu.

 UniStand Hub (2).jpg Izvor: Kickstarter

Bilo da ste u uredu, kod kuće ili u pokretu UniStand Hub pruža udoban i učinkovit radni prostor. S njegovim inovativnim dizajnom i nizom značajki svoju produktivnost možete podići na višu razinu i raditi s lakoćom i udobnošću. Ugrađeni su sljedeći priključci:

USB tipa C: povezuje se s prijenosnim računalom ili iPadom koji podržava brzo punjenje do 100 W s PD3.0 tehnologijom, što vam omogućuje brzo i učinkovito punjenje uređaja.

3,5 mm slušalice: USB 2.0 Audio, 8 kHz-384 kHz, 32-bitni ulaz/izlaz. Nudi USB 2.0 Audio s visokokvalitetnim ulazno/izlaznim mogućnostima, pružajući prikladan način povezivanja slušalica ili zvučnika s vašim uređajem.

 UniStand Hub (6).jpg Izvor: Kickstarter

USB tip C: povezuje se s adapterom za napajanje koji vam omogućuje da punite svoj uređaj dok koristite čvorište (hub) tako da nikada nećete naići na gubitak struje dok radite.

Čitač SD kartica: SD kartica s maksimalnom podrškom od 1 TB, brzina prijenosa podataka do 5Gbps

Čitač mikro SD kartica: SD kartica s maksimalnom podrškom od 1 TB, brzina prijenosa podataka do 5 Gbps, što vam omogućuje brz i jednostavan prijenos velikih datoteka.

2x USB 3.0 A priključak: dva brza USB 3.0 priključka s maksimalnom izlaznom snagom od 5 V/900 mAh i brzinama prijenosa podataka do 5 Gbps, što olakšava povezivanje više perifernih uređaja s vašim uređajem.

 UniStand Hub (10).jpg Izvor: Kickstarter

1x HDMI 4K@60 Hz: podržava rezoluciju do 4K@60Hz nudeći video izlaz visoke kvalitete za vaš uređaj, što ga čini idealnim za prezentacije ili zabavu. Za iPad Pro/iPad Air, podržava do 2566 x 1440 @60 Hz; Za iPad mini, podržava do 1920 x 1080 @60 Hz; Za Macbook Pro, podržava do 4K @60 Hz.

UniStand Hub omogućuje odličnu kompatibilnost s različitim uređajima i operativnim sustavima. Kompatibilan je s Mac i Windows prijenosnim računalima, iPad Pro/Air/Mini, Chrome OS i Linux prijenosnim računalima. Korisnici ga mogu jednostavno povezati sa svojim uređajem i odmah ga početi koristiti, bez potrebe za dodatnim podešavanjem ili konfiguracijom.

Nema potrebe za dodatnim softverom ili upravljačkim programima. To je plug-and-play rješenje, što ga čini odličnim i praktičnim dodatkom vašem radnom prostoru. Nudi besprijekornu kompatibilnost s iPad Pro/Air/Mini, što stvara maksimalnu pogodnost u scenarijima mobilnih ureda i glavna je značajka koja ga razlikuje od konkurencije.

 UniStand Hub (5).jpg Izvor: Kickstarter

 UniStand Hub (7).jpg Izvor: Kickstarter

 UniStand Hub (9).jpg Izvor: Kickstarter

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI