PRVI NA SVIJETU S 270 W: Svima nam je potreban snažan punjač | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

PRVI NA SVIJETU S 270 W: Svima nam je potreban snažan punjač

Autor Krunoslav Ćosić

Na sebi ima OLED zaslon te uz USB-A čak tri USB-C priključka

 Zeus punjac 270 W (1).jpg Izvor: Indiegogo

S ukupno četiri priključka moguće je istovremeno puniti četiri različita uređaja, a Zeus na izlazu daje ukupno 270 W snage. Drugim riječima, svaki od uređaja može se puniti velikom snagom. Olakšava to i putovanja na koja se može ići sa samo jednim strujnim adapterom.

Već duže vrijeme živimo u društvu koje se uvelike oslanja na tehnologiju u kojem svako od nas treba više pametnih uređaja tijekom dana. Istovremeno, izazov održavanja napunjenosti naših uređaja dok smo u stalnom pokretu postaje problem.

Chargeasapovo rješenje smanjit će prostor u prtljagu ili ruksaku jer nećete morati nositi različite adaptere za sve vaše uređaje. Maleni punjač za snažne uređaje je prenosiv i brz. Zeus je prvi na svijetu GaN punjač od 270 W i također najmanji punjač od 270 W na svijetu koji je do 45% lakši od drugih punjača na tržištu. To ga čini savršenim punjačem za svakoga tko danas živi u pokretu.

 Zeus punjac 270 W (1).gif Izvor: Indiegogo

Zeus ima 3x USB-C Power Delivery 3.0 priključka kao i 1x USB-A priključak (podržava QC3.0, AFC, VOOC, SCP & FCP), što vam omogućuje punjenje do 4 uređaja odjednom. S 270 W snage, to je više nego dovoljno energije za dijeljenje.

Uz svaki Zeus uključeni su posebno dizajnirani putni adapteri sa sigurnim jedinstvenim mehanizmom za zaključavanje. Postoje 4 pretvarača utikača (SAD/AU/EU/UK) tako da ga možete koristiti u više od 200 zemalja diljem svijeta što Zeus čini savršenim punjačem za globalne putnike.

Predstavljamo Zeus: potpuno funkcionalan i isporučuje se širom svijeta
Izvor: Youtube

S 1x 140 W USB-C Power Delivery 3.0 PPS priključkom i 2 x 100 W USB-C Power Delivery 3.0 PPS priključkom, jedan Zeus punjač od 270 W može napajati 3 prijenosna računala (najnovije 16" MacBook Pro x 2 & Macbook Pro 13") istovremeno , i to punom brzinom. Ovo je promjena u tehnologiji punjača, što ga čini prvim prijenosnim punjačem na svijetu s izlaznom snagom od 270 W.

 Zeus punjac 270 W (2).jpg Izvor: Indiegogo

Zeus može isporučiti snažni Power Delivery 3.0 od 140 W iz jednog USB-C priključka dok se mnoga konkurencija muči da dosegne 100 W. Oba dodatna USB-C priključka mogu doseći 100 W. Tu je i 36 W USB-A koji podržava Qualcomm Quick Charge 3.0 koji je posebno dizajniran te kompatibilan s Oppo (22,5 W), OnePlus (22,5 W), Vivo (22,5 W) i Huawei (22,5 W) telefonima.

Ovaj jedan punjač može brzo napuniti veliko prijenosno računalo (16" MacBook Pro) ili Dell XPS 13/15), drugo prijenosno računalo (13" Macbook Pro ili Dell XPS 13/15), iPhone 14 Pro i druge telefone u isto vrijeme! Također će raditi sa svim modernim USB uređajima kao što su kamere, GoPro, zvučnici, slušalice, Nintendo prekidači, mikrofoni pa čak i dronovi.

 Zeus punjac 270 W (7).jpg Izvor: Indiegogo

Zeus ima 0,9" OLED zaslon koji vam daje informacije u stvarnom vremenu o izlaznoj snazi iz svakog priključka mjereno u vatima i amperima prilikom punjenja uređaja kao i indikator statusa brzog punjenja. Ovaj zaslon se ažurira 5 puta u sekundi tako da ćete uvijek točno znati koliko brzo se vaši uređaji pune. Zeus se upravo nalazi u Indiegogo kampanji, a trenutno je cijena spuštena s 219 na 139 američkih dolara.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI