MAGLIGHT: Prvo MagSafe svjetlo koje se postavlja na telefon | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

MAGLIGHT: Prvo MagSafe svjetlo koje se postavlja na telefon

U kućištu se nalazi power bank kapaciteta 4000 mAh, a to je istovremeno i bežični punjač i pametna kućna rasvjeta

 MagLight (9).jpg Izvor: Kickstarter

Moonside MagLight dizajniran je s MagSafe kompatibilnošću, što vam omogućuje da ga bez napora pričvrstite na svoj iPhone ili druge MagSafe i Qi2-kompatibilne uređaje. Naoružan snažnim neodimijskim magnetima N52, MagLight se postavlja na stražnju stranu vašeg MagSafe iPhonea (ili bilo kojeg drugog telefona s magnetskim prstenastim priključkom) i odmah ga počinje bežično puniti.

MagLight sadrži 67 LED dioda podijeljenih u prednje i stražnje dijelove za osvjetljenje. Uključite bateriju i kamera vašeg iPhonea dobiva zvjezdanog pratitelja u obliku jarko prilagođenog osvjetljenja (680 lumena) koje možete koristiti na razne kreativne načine.

 MagLight (1).gif Izvor: Kickstarter

67 LED dioda može se kontrolirati na razne načine. Moonsideova aplikacija omogućuje vam individualno rješavanje svake LED diode, podešavanje ukupne svjetline i odabir između 16 milijuna boja ili između različitih tema i uzoraka dostupnih u aplikaciji.

Moonside MagLight osnažuje kreatore sadržaja, fotografe i videografe da stvore svoje najbolje radove dosad. S prilagodljivim postavkama temperature boje i svjetline, bilo da snimate zadivljujući portret ili postavljate atmosferu za scenu, MagLight pruža idealno svjetlosno okruženje za oživljavanje vaše vizije.

 MagLight (1).png Izvor: Kickstarter

 MagLight (7).jpg Izvor: Kickstarter

Možete zaboraviti svjetiljku ugrađenu u telefon. MagLight se može koristiti kao svjetlo kamere za snimanje sprijeda i straga. To je prvo svjetlo za kameru na svijetu koje ima dvostrano osvjetljenje. Primarno prstenasto svjetlo okrenuto je prema van, nadograđujući fotografije snimljene glavnom kamerom vašeg telefona.

Zakrene li se MagLight za 90° mala LED traka s unutarnje strane okrenuta je prema vama omogućujući vam dobro osvijetljene selfije. Štoviše, možete samo skinuti MagLight i koristiti ga kao samostalnu rasvjetnu jedinicu koja radi nevjerojatno bolje od bljeskalice vašeg telefona.

 MagLight (2).png Izvor: Kickstarter

 MagLight (3).jpg Izvor: Kickstarter

S aplikacijom Moonside imate mogućnost odabira iz niza unaprijed napravljenih animiranih svjetlosnih efekata. Osim toga, možete prilagoditi vlastite svjetlosne efekte kako bi odgovarali vašim specifičnim potrebama. Mogućnosti prilagodbe uz MagLight su neograničene.

S aplikacijom Moonside možete sinkronizirati više MagLightova kako biste stvorili zadivljujuće grupne svjetlosne efekte. Ove MagLight svjetiljke mogu se bežično povezati pomoću Bluetooth 5 ili Wi-Fi mreže i neće biti kašnjenja pri upravljanju njima.

Maglight nije samo najbolje svjetlo za kameru za pametne telefone već je pogodno i za profesionalnu upotrebu. Za montiranje MagLighta i telefona na utor za hladno/vruće priključke fotoaparata možete upotrijebiti MagPod, MagSafe kompatibilan dodatak posebno dizajniran za MagLight.

Ovaj bežični punjač MagLight kompatibilan je s MagSafe i Qi2 i može dati pouzdanu snagu od 15 W. MagLight ima ugrađenu litij-ionsku bateriju od 4000 mAh koja vašem iPhoneu 14 ili sličnim telefonima može dati do 100% dodatne napunjenosti ili omogućiti MagLightu do 6 sati korištenja osvjetljenja pri 80% LED svjetline.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI