SCOSCHE BOOMCAN MS: Mini Bluetooth magnetski zvučnik | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SCOSCHE BOOMCAN MS: Mini Bluetooth magnetski zvučnik

Autor Krunoslav Ćosić

Cool zvučnik izgleda poput makaron kolača i sigurno će vam prirasti srcu

 Scosche BoomCan MS (12).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Malen je dimenzijama, ali nudi dovoljno jak i kvalitetan zvuk iz kompaktnog kućišta koje se zahvaljujući magnetu spaja na kompatibilne Apple iPhone telefone s podrškom za MagSafe. To su modeli od iPhonea 12. Ne samo što će ostati pričvršćen za telefon dok ga nosite nego će poslužiti i kao nosač za gledanje videa, dok je telefon naslonjen na zvučnik.

 Scosche BoomCan MS (8).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

 Scosche BoomCan MS (3).jpg Izvor: Scosche

Ukoliko posjedujete stariji model Apple iPhonea moći ćete i s njim povezati zvučnik Scosche BoomCan MS te uživati u dobrom zvuku. Naravno, preko Bluetootha možete povezati i bilo koji Android pametni telefon, ali se neće pričvrstiti magnetski kao na MagSafe kompatibilne modele.

Imate li pored sebe bilo kakvu metalnu podlogu na nju se zvučnik može pričvrstiti, što je zgodno za različita radna mjesta ili pozicije. Recimo, ako imate krevet s metalnim okvirom moći ćete na njega spojiti ovaj zvučnik.

Pri povezivanju se koristi Bluetooth 5.3 koji pruža brzu vezu. Dobro će doći za slušanje glazbe, za telefonske razgovore, igranje igara uz bolju zvučnu kulisu. Spojite li dva Scosche BoomCan MS zvučnika dobit ćete pravi stereo zvuk.

 Scosche BoomCan MS (6).jpg Izvor: Scosche

Nakon što se napuni baterija zvučnika (preko priloženog kabela) omogućuje do pet sati slušanja glazbe, a s njim ćete moći ići i van kuće jer nudi dizajn otporan na prašinu i vodu (podržava IP67).
Možete birati između crnog i bijelog dizajna. Snaga ugrađenog zvučnika je 3 W, a ima na sebi i tipku za uključivanje.

 Scosche BoomCan MS (1).jpg Izvor: Scosche

Uz 3 vata snage uživat ćete dok igrate igre, dok slušate glazbu u parku s prijateljima, dok se vozite na biciklu ili ležite u vikendici, a poželjan je i na plaži. Bit će ovo i odličan poklon za vlasnike iPhonea kojima možete pokloniti dodatak s kojim će proširiti funkcionalnost svojeg pametnog telefona. Cijena za Scosche BoomCan MS je 49,99 američkih dolara.

 20230130_154423.jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

 Scosche BoomCan MS (9).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

 Scosche BoomCan MS (10).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

 Scosche BoomCan MS (11).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

 Scosche BoomCan MS (7).jpg Izvor: Scosche

 Scosche BoomCan MS (4).jpg Izvor: Scosche

 Scosche BoomCan MS (5).jpg Izvor: Scosche

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI