SCOSCHE BOOMBOTTLE MS: S ovim zvučnikom možete otvoriti bocu! | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SCOSCHE BOOMBOTTLE MS: S ovim zvučnikom možete otvoriti bocu!

Autor Krunoslav Ćosić

Vodootporni magnetski bežični zvučnik omogućuje nekoliko naprednih funkcionalnosti

 Scosche BoomBottle MS (8).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Ovo je poseban zvučnik! Osim što omogućuje slušanje glazbe i telefoniranje preko Scosche BoomBottle MS je moguće bežično puniti pametni telefon Apple iPhone 12, iPhone 13 i iPhone 14 jer podržava MagSafe. Napunit će i druge Appleove modele – iPhone X, iPhone 11 i iPhone SE. Moguće je napuniti čak i Android telefone uz korištenje MagSafe MagicRinga koji dolazi u pakiranju.

 Scosche BoomBottle MS (15).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Kapacitet ugrađene baterije je 4000 mAh, što će biti dovoljno za oko 12 sati korištenja odnosno otprilike za jedno punjenje telefona ako se koristi samo kao punjač. Postoji indikator koji kroz četiri bijele LED točkice pokazuje preostali kapacitet baterije. Naravno, uvijek ga možete puniti s dodatnim power bankom, ukoliko ćete zaglaviti cijelu noć na zabavi.

Snažni magneti u bazi (donjem dijelu zvučnika) pričvršćuju ga za većinu metalnih površina. Pomalo je nevjerojatno koliko magnet drži ovaj zvučnik te se može postaviti na bilo koju metalnu površinu, bez obzira na kut. Može tako stajati pod kutom od 90 stupnjeva ili visjeti sa stropa.

 Scosche BoomBottle MS (16).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Za povezivanje s pametnim telefonima i prijenos zvuka koristi se Bluetooth 5.0 te pruža brzu vezu i malu latenciju (kašnjenje), što zvučnik prijenosni Scosche BoomBottle MS čini savršenim za gledanje filmova ili igranje igara. Smjestite zvučnik pored sebe i premještate ga po potrebi.

Ili uparite dva BoomBottle MS zvučnika kako biste dobili pravi bežični stereo zvuk. Nakon što preko telefona pronađete prvi zvučnik drugi je potrebno uključiti te zatim na tom drugom držati tri sekunde pritisnute tipke „+“ i „-“.

U radu je primjetna bass komponenta te će zvučnik dobro poslužiti za zabavu jer ima ugrađena dva zvučnika promjera 48 mm. Snaga zvučnika je 2x 10 W, visine je 186 mm te promjera 73 odnosno 78 mm, uz 0,567 kilograma mase. Dakle, osjeti se u ruci pravi zvučnik koji će dati dobre performanse.

Pri dolaznom se telefonskom pozivu na zvučniku emitira zvuk koji je postavljen na telefonu pa ćete odmah znati da zvoni vaš telefon. Moguće je i javljanje na poziv (i prekid poziva) pritiskom na središnju tipku sa slovom S, a pritisne li se ista tipka dva puta pri slušanju glazbe prebacit će se na sljedeću pjesmu odnosno trostruki dodir će vratiti na prethodnu pjesmu.

Krenete li van kuće odlično će pristajati unutar držača za boce s vodom (na ruksaku, na primjer), možete ga smjestiti na bicikl također u prostor predviđen za bocu, a ima i praktični ugrađeni otvarač za boce. Da, sa zvučnikom je moguće otvoriti bocu pa vam na vikendici ili na Jarunu dok roštiljate ne treba otvarač za boce. Ovo je izuzetno korisno jer se na takve zabave uvijek i nose Bluetooth zvučnici, a vrlo često se zaboravi ponijeti otvarač za staklene boce poput piva.

 Scosche BoomBottle MS (5).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Konstrukcija je vodootporna i otporna na prašinu uz certifikat IP67, a radit će pri maksimalnih 45°C. Iza gumiranih komandi nalaze se USB-C konektor za punjenje (u pakiranju dolazi USB-C na USB-C kable), a zvučnik se preko 3,5 mm ulaza može kabelom povezati na računalo ili drugi kompatibilni uređaj kako bi se preko njega emitirao zvuk.

Cijena za ovaj zaista poseban bežični Bluetooth zvučnik Scosche BoomBottle MS je 149,99 američkih dolara (oko 139 eura odnosno 1043 kune).

 Scosche BoomBottle MS (4).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

 Scosche BoomBottle MS (3).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

 Scosche BoomBottle MS (10).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

 Scosche BoomBottle MS (6).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

 Scosche BoomBottle MS (9).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI