KOMPLET KOJI BI SVATKO TREBAO IMATI: Power bank, zvučnik, držač za mobitel | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

KOMPLET KOJI BI SVATKO TREBAO IMATI: Power bank, zvučnik, držač za mobitel

Autor Krunoslav Ćosić

Scosche je u Berlinu predstavio veći broj uređaja s kojima bismo svakodnevno trebali živjeti

 Scosche IFA 2022 Berlin (3).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Na sajmu IFA u Berlinu, kojeg je tijekom pet dana posjetila čak 161.000 ljudi, Scosche (čita se skoš, a asocira nas i na drugi dio naziva njemačkog Porschea) je predstavio nekoliko inovativnih i korisnih dodataka za naše pametne telefone. Jedan uređaj se može koristiti i za startanje automobila, ukoliko je akumulator prazan.

Scosche BoomCan MS

Uz prijenosne baterije i razne dodatke za telefone dojmio nas se prijenosni zvučnik Scosche BoomCan MS. Kompaktan zvučnik na donjem dijelu lijepo dizajniranog kućišta ima magnet koji se lako pričvršćuje na metalne i magnetske površine te je tako osiguran od pada.

Na gornju stranu zvučnika mogu se, također preko magneta, pričvrstiti Apple iPhone 12 i noviji modeli s MagSafe kućištem pomoću kruga magneta kako bi se omogućio streaming (strujanje) glazbe direktno s telefona. Kada se na zvučnik priključi iPhone onda BoomCan MS također služi i kao praktičan stalak za gledanje filmova.

 Scosche BoomCan MS.jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

 Scosche BoomCan MS (2).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Uz tehnologiju Bluetooth®verzije 5.3 za brzu vezu i nisku latenciju BoomCan MS isporučuje bogat i snažan zvuk iz tako malog zvučnika. Reproducira glazbu izravno s telefona, a dva BoomCan MS zvučnika mogu se upariti za pravi bežični stereo zvuk.

Prijenosni zvučnik omogućuje do pet sati reprodukcije, brzo se puni pomoću priloženog USB-C na USB-C kabela za punjenje. Označen IP67 - otporan na vodu i prašinu, BoomCan MS dostupan je u crnoj ili bijeloj boji. BoomCan MS MagSafe kompatibilni prijenosni zvučnik (patent u postupku) dostupan je na Scosche.com i kod odabranih prodavača po MSRP-u od 49,99 € / 39,99 USD

Uz certifikat IP67 otporan je na vodu i prašinu tako da se može koristiti i kad je vani vlažno, možete ga koristiti dok se tuširate ili kupate te negdje u prirodi. BoomCan MS je dostupan u crnoj ili bijeloj boji, a cijena mu je 49,99 €.

 Chris Herbert iz Scosche sa zvučnikom BoomBottle MS.jpg
Chris Herbert iz Scosche sa zvučnikom BoomBottle MS
Izvor: Krunoslav Ćosić

Scosche GoBat 10K

Kako mu i naziv kaže ovo je power bank kapaciteta litij-polimerske baterije od 10.000 mAh koja omogućuje napajanje više prijenosnih uređaja dok ste u pokretu. Kompaktno kućište ne zauzima previše mjesta te ima dva priključka za punjenje: USB-C od 20 W i USB-A od 12 W. Dolazi s 30 cm USB-C na USB-C kabelom za punjenje.

Power bank se može brzo napuniti pomoću USB-C ulaza/izlaza, a sekvencirano LED indikatorsko svjetlo baterije pouzdano pokazuje koliko je još energije preostalo. Scosche GoBat 10K savršen je za putovanja ili za držanje kod kuće u slučaju nestanka struje. Cijena za GoBat 10K je 65 €.

 Scosche GoBat 10K.jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Starter za automobil i punjač za mobitel

Scosche PowerUp 600 Jump Starter/Power Bank/Flashlight robustan je, moćan i lagan višenamjenski starter s ultra-sjajnom svjetiljkom i USB utičnicom za punjenje vašeg telefona. Može puniti odnosno pokrenuti i plinske i dizel motore, pokrenut će automobile, kamione, čamce, ATV/UTV i još mnogo toga.

Ima dovoljno snage za brzo pokretanje plinskih motora do 5,0 litara/V8 ili dizel motore do 2,0 litre. Litij-ionska baterija velikog kapaciteta od 600 A s dizajnom od četiri baterijske ćelije održava napunjenost do šest mjeseci.

 Scosche PowerUp 600 Jump Starter.jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

PowerUp 600 ima ocjenu vodootpornosti IP65 (sa zatvorenim stražnjim poklopcem), a LED svjetiljka od 300 lumena ima četiri načina rada, uključujući SOS. Komplet PowerUp 600 dolazi sa: stezaljkama i kabelima za punjenje, adapterom za automobil i kabelom za punjenje te zaštitnom kutijom za pohranu. Cijena je od 149,9 €.

Scosche MagicMount Pro2

Magnetski držači za telefon MagicMount Pro2 sigurno drži MagSafe iPhone 12 i novije modele kao i bilo koju marku, model ili veličinu telefona koristeći moćne neodimijske magnete postavljene na površinu nosača savršene veličine.

Omogućuje Qi bežično punjenje. S ugrađenim krugom magneta koji su usklađeni s Appleovim vlastitim sustavom MagSafe, MagicMount Pro 2 nosači omogućuju iPhoneu 12 i novijim iPhone uređajima da se pričvrste na nosač izravno iz kutije. Ovi nosači također rade s iPhone serijama X, 11 i SE kao i Android telefonima koristeći (uključeni) MagicPlate.

Nosač za telefon MagicMount Pro2 može se pričvrstiti na vjetrobransko staklo i kontrolnu ploču u automobilu, na držač za čaše, a cijena se kreće u rasponu od 39,99 do 49,99 eura.

 Scosche IFA 2022 Berlin (1).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

 Scosche IFA 2022 Berlin (2).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI