KAD SE SPOJE DANCI I KOREJCI: Bang & Olufsen zvuk s LG televizorom | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

KAD SE SPOJE DANCI I KOREJCI: Bang & Olufsen zvuk s LG televizorom

Autor Krunoslav Ćosić

Za vizualno-zvučno iskustvo kombiniraju se Micro LED zaslon i zvučnici Beolab 90

 LG Magnit & Bang & Olufsen Beolab 90 (6).jpg Izvor: LG

LG je u partnerstvu s danskom tvrtkom Bang & Olufsen unaprijedio zvuk televizora LG Magnit. Micro LED zaslon i Bang & Olufsenovi zvučnici Beolab 90 kombiniraju se kako bi pružili impresivna iskustva gledanja s velikim i realističnim slikama i snažnim, nijansiranim zvukom.

LG Magnit ima zaslon dijagonale od 136 inča, 4K UHD (3840 x 2160), frekvenciju osvježavanja od 120 Hz. LG-jevo Micro LED rješenje za dom ima zaslon bez okvira za impresivno iskustvo gledanja i čvrst, moderan aluminijski okvir sa završnim slojem od brušenog metala koji nadopunjuje svaki unutarnji dekor ili shemu boja.

 LG Magnit (3).jpg Izvor: LG

LG je sebi dao zadatak pronaći zvučnog partnera koji može pružiti audio rješenje koje bi moglo parirati Magnitu u smislu ljepote dizajna i izvanrednih performansi. Bang & Olufsen – omiljen kod audiofila od 1925. – odmah je shvatio LG-jevu viziju za podizanjem iskustva kućnog kina i točno je znao koje bi od njegovih vrhunskih zvučnih rješenja najbolje nadopunilo LG Magnit: osebujni, dinamični Beolab 90.

Estetsko i akustično remek-djelo Beolab 90 može se pohvaliti ikoničnim dizajnom sa zakrivljenim drvenim bazama, nizom kutnih stranica prekrivenih elegantnom tkaninom i završnim detaljima od brušenog aluminija. Zapanjujući Beolab 90 nalazi se na vrhu Bang & Olufsen asortimana Beolab zvučnika, koji su svi kompatibilni s LG Magnitom.

 Bang & Olufsen Beolab 90 (5).jpg Izvor: LG

 LG Magnit & Bang & Olufsen Beolab 90 (2).jpg Izvor: LG

Beolab 90 je podni zvučnik koji prilagođava izlaz prostoru u kojem se nalazi i vrsti zvuka koji reproducira. S 8200 W po zvučniku, 18 vrhunskih zvučnika, 14-kanalno ICE pojačalo snage 300 W i uz 4 kanala Heliox pojačala klase D od 1000 W Beolab 90 tvrtke Bang & Olufsen oživljava glazbu i zvučne zapise na način na koji malo koji zvučnik može.

LG Magnit sa zvučnicima Beolab 90 tvrtke Bang & Olufsen trenutno je izložen na međunarodnim lokacijama. Posjetitelji mogu doživjeti ovo uparivanje u LG Business Innovation Centeru u Dubaiju kao i u trgovini Bang & Olufsen u Rijadu u Saudijskoj Arabiji. Kombinacija će biti predstavljena i u Bang & Olufsen showroomu u Costa Mesi u Kaliforniji, od rujna.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI