LG SIGNATURE OLED M: Televizor bez ikakvih kabela | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

LG SIGNATURE OLED M: Televizor bez ikakvih kabela

Autor Krunoslav Ćosić

Bit će to prvi bežični televizor na svijetu, uz dijagonalu od 97 inča

 LG OLED 97M3_01.jpg Izvor: LG

Otklanjajući potrebu za postavljanjem televizora na ormarić ili komodu korisnici mogu organizirati
svoj prostor točno onako kako žele. LG-jev je televizor već je dostupan u Južnoj Koreji (u dijagonali od 77 i 83 inča) dok će 97-inčni model biti dostupan u budućnosti. U Europu i Sjevernu Ameriku modeli dolaze kasnije u 2023. godini.

97-inčni OLED televizor s LG-jevom tehnologijom „Zero Connect“ prvo je svjetsko bežično rješenje za prijenos videozapisa i zvuka u 4K tehnologiji od 120 Hz i u realnom vremenu.

S najvećim OLED ekranom od 97 inča te Zero Connect Boxom model 97M3 ima za cilj potvrditi vodeću poziciju tvrtke u segmentu ultra velikih televizora. Kod modela LG Signature OLED M, osim strujnog, nema niti ostalih kabela koji su uobičajeni u povezivanju televizora.

LG-jevo bežično AV prijenosno rješenje razvijeno je kako bi pomoglo korisnicima u povezivanju s drugim periferijama, poput igraćih konzola i set-top boxova, nudeći im nov i bezbrižan način upravlja povezanim uređajima bez korištenja kabela.

 LG OLED 97M3_02.jpg Izvor: LG

Tehnologija Zero Connect uklanja potrebu za korištenjem kabela i ostalih uređaja u neposrednoj blizini zaslona omogućujući tako korisnicima potpuno uživanje u uranjajućem prizoru koji pruža ultra veliki zaslon u prostoru bez nereda.

LG Signature OLED M ima 97-inčni OLED ekran (približno 245 centimetara u dijagonalnoj duljini) i Zero Connect Box omogućujući AV prijenos u 4K razlučivosti (3840 x 2160 piksela) i sa stopom osvježavanja slike od 120 Hz (na udaljenosti do 10 metara između Boxa i ekrana).

Zero Connect Box

Zero Connect Box podržava različite opcije povezivanja uključujući HDMI 2.1, USB, RF, LAN i Bluetooth, što olakšava spajanje raznih drugih preferiranih uređaja, od igraćih konzola do set-top boxova. Kako bi osigurala besprijekoran prijenos slike i zvuka, Zero Connect Box identificira optimalnu putanju prijenosa, a uz to ima i podesivu antenu koju je moguće prilagoditi lokaciji zaslona.

LG-jevo vlastito bežično AV prijenosno rješenje može prenositi velike količine podataka brzinom do tri puta većom no što omogućava postojeći Wi-Fi 6E standard. Također je impresivno i to što LG-jeva napredna tehnologija Zero Connect ujedno podržava Dolby Vision i Dolby Atmos.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI