STIGAO JE MEDO: Novi tablet namijenjen samo za djecu | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

STIGAO JE MEDO: Novi tablet namijenjen samo za djecu

Autor Krunoslav Ćosić

Izgleda kao medo i djecu će razveseliti svojim sadržajem i korisnim dodatkom

 meanIT Tablet K20 Medo Kids (5).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Rijetki su tableti namijenjeni primarno maloj djeci. Uz sve to, djeca tablete vole koristiti u različitim situacijama: dok jedu za stolom, u krevetu, na podu…

Iako se na svaki tablet može instalirati dječji sadržaj to zahtijeva vrijeme i kontrolu takvog sadržaja. Novi meanIT Tablet K20 Medo Kids uz Android 12 Go sadrži i posebno prilagođen sadržaj za djecu. Radi se o softveru iWawa s interaktivnim sadržajima i igrama.

 meanIT Tablet K20 Medo Kids (16).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

 meanIT Tablet K20 Medo Kids (22).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Djeca korištenjem većeg broja aplikacija mogu trenirati svoj mozak, krenuti u prvo učenje, crtati i bojati po većem broju predložaka. Prednost iWawa softvera je što je zaštićen lozinkom tako da ga roditelji mogu kontrolirati s drugog uređaja, dok nisu kod kuće.

Veličina ekrana od 7 inča na meanIT Tablet K20 Medo Kids je idealna za djecu, s obzirom da to nije niti prevelika niti premala dijagonala. Ekran je uvučen u gumirano kućište smeđe-žute kombinacije pa ako padne manja je šansa da će se oštetiti razbiti.

 meanIT Tablet K20 Medo Kids (25).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

 meanIT Tablet K20 Medo Kids (12).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Uz to, tablet je dodatno zaštićen od oštećenja jer medine uši služe kao amortizacija ako uređaj padne na tvrdu podlogu. Djeca na raspolaganju imaju dvije kamere, prednju i stražnju, kako bi mogla vježbati snimanje fotografija i videa.

Veliki plus ovom tabletu iz meanIT-a je sklopivi držač za vertikalnu poziciju koji omogućuje samostalno stajanje tableta na raznim površinama. Baterija od 3000 mAh potrajat će više sati, a u pakiranju dolazi kompletan punjač, što postaje sve rjeđi dodatak. Cijena za meanIT Tablet K20 Medo Kids je 89 eura.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI