NOVI TABLET ZA ŠAKU EURA: Ima odličan ekran i kvalitetnu izradu | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NOVI TABLET ZA ŠAKU EURA: Ima odličan ekran i kvalitetnu izradu

Autor Krunoslav Ćosić

Uz veliki ekran dijagonale 10,1 inča meanIT Tablet X40 pozornost privlači i svojom cijenom

 meanIT Tablet X40 (3).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

99 eura košta novi meanIT Tablet X40, a glavni kriterij po kojem se tablet bira nije samo cijena nego i kvaliteta ekrana. Vrlo je bitno u što ćete gledati svaki dan. Ili povremeno. Tableti se dugi niz godina koriste kao uređaj smješten između pametnog telefona i prijenosnog računala – kada nam je ekran telefona premali, a prijenosno računalo nezgodno za korištenje. Recimo, kad dođemo kući i želimo pogledati video sadržaj u fotelji ili navečer u krevetu. Laptop je tada nepraktično rješenje.

U vrijeme pandemije koronavirusa tableti su doživjeli novi uzlet jer su mnoge škole prešle na digitalnu nastavu. Djeca su dobila besplatno tablete i preko njih radila, a i dalje rade domaće zadaće.

 meanIT Tablet X40 (1).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Tablet će dobro doći i poslovnim korisnicima koji trebaju veliki ekran na terenu, za prezentacije… Novi model meanIT Tablet X40 ima kvalitetnu IPS LCD matricu tako da će omogućiti kvalitetan prikaz i na direktnom suncu.

Ima ugrađenu bateriju od 5000 mAh, što će omogućiti višesatno korištenje, a na internet se spaja preko wireless mreže ili na hotspot točku pametnog telefona ako se koristi van dostupnih Wi-Fi mreža.

 meanIT Tablet X40 (2).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

 meanIT Tablet X40 (4).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Kako tableti nisu pametni telefoni nema potrebe za skupom kamerom pa se za situacije kada imate video poziv koriste prednja i stražnja kamera od 0,3 odnosno 2 megapiksela. Ugrađena su 2 GB radne memorije te se uz Android 12 Go verziju može očekivati ugodan rad. Memorija nije rastrošna, platit ćete samo onoliko koliko i trebate, a 16 GB memorije može se proširiti microSD karticama koje se kupuju naknadno.

Spomenimo i kvalitetnu izradu, dobar dizajn stražnjeg dijela kućišta te površinu na kojoj ne ostaju otisci prstiju. U pakiranju ćete dobiti kompletan punjač.

 meanIT Tablet X40 (6).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI