NOVI TABLET: Softver je posebno prilagođen djeci | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NOVI TABLET: Softver je posebno prilagođen djeci

Autor Krunoslav Ćosić

Panda je pravi mamac za djecu, ali ovaj tablet nije samo zabavan nego je i edukativan

 meanIT Tablet K17 Panda Kids (4).jpg Izvor: meanIT

Izgleda kao panda, ali ovo je ozbiljno i koristno tablet računalo - meanIT Tablet K17 Panda Kids uz posebno razvijen i intuitivan softver iWawa donosi pregršt već instaliranih aplikacija za djecu. Aplikacije su prilagođene za malu djecu te će na taj način savladavati mnoge izazove koji im slijede u godinama ispred njih.

Tablet u posebnom softverskom paketu omogućuje zabavu i edukaciju za nešto veću djecu, također. Android 12 operativni sustav omogućuje instalaciju i mnogih drugih aplikacija koje će djecu uveseljavati ili ih educirati. Sigurni smo kako će i odrasli pronaći zabavu za sebe.

Zaslon tableta K17 Panda Kids je dijagonale 7 inča te je veličinom prilagođen maloj djeci. Zahvaljujući pandinim ušima dijete će lakše prenositi tablet iz prostorije u prostoriju, bit će mu zabavniji takav nego klasični izgled tableta. Kombinacija bijele boje i šarenih detalja bit će mamac za kupnju. S obzirom na cijenu od 699 kuna tablet ne predstavlja skupi poklon.

 meanIT Tablet K17 Panda Kids (2).jpg Izvor: meanIT

Ugrađen je kvalitetni IPS ekran u HD rezoluciji, a iznad njega se nalazi i kamera za video pozive i selfie koje će djeca sigurno htjeti isprobati. U postavkama Androida 12 nalazi se roditeljski nadzor uz koji roditelji mogu nadgledati svoje dijete čak i kad nisu pored njega, daljinski spajanjem i praćenjem aktivnosti. Moguće je definirati i trajanje korištenja tableta, kako dijete bez roditeljskog nadzora ne bi zloupotrebljavalo vrijeme gledanja u sam tablet.

Iako hardverske karakteristike nisu na razini skupljih tableta, uz 2 GB radne memorije moći će se obavljati sve što malom djetetu treba. To znači i korištenje Googleovih aplikacija poput YouTubea na kojem će djeca također pronaći zanimljive sadržaje. Android 12 Go edicija je posebna verzija Androida koju je Google razvio za povoljnije cijenom uređaje, koji nemaju ugrađen snažni hardver.

 meanIT Tablet K17 Panda Kids (3).jpg Izvor: meanIT

Memorija tableta je 16 GB što je sasvim dovoljno za namjenu kojoj služi meanIT Tablet K17 Panda Kids, a u slučaju potrebe za dodatnim gigabajtima memorije je proširiva s microSD karticama do 32 GB. Ugrađen je Wi-Fi, tablet ima Bluetooth za povezivanje sa slušalicama ili razmjenu podataka s drugim uređajima. Baterija je kapaciteta 3000 mAh.

 meanIT Tablet K17 Panda Kids (1).jpg Izvor: meanIT

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI