PRIPREMITE SE UNAPRIJED: Pametni sat s mjerenjem temperature tijela | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

PRIPREMITE SE UNAPRIJED: Pametni sat s mjerenjem temperature tijela

Autor Krunoslav Ćosić

Jesenski i zimski mjeseci vrijeme su kad češće dolazi do povišene temperature tijela

 meanIT Smart Watch M10 Termo (12).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Bilo bi korisno kada bismo saznali da je temperatura našeg tijela previsoka. Današnji pametni satovi i narukvice omogućuje praćenje raznih parametara našeg tijela – broj otkucaja srca, zasićenost kisika u krvi, stres, mjere koliko smo kalorija potrošili tijekom dana i noći, prate kako spavamo, koliko smo kilometara prevalili.

S druge strane, rijetko koji smartwatch ima senzor temperature tijela. Ako i postoje radi se o skupljim modelima satova i narukvica. Pametna narukvica domaćeg brenda meanIT omogućuje upravo prethodno spomenuto – mjerenje temperature tijela. Omogućuje i vibrirajući alarm za odstupanje od normalne temperature tijela kako biste znali da imate povišenu temperaturu. Ova funkcionalnost će dobro doći osobama koje možda ne primjećuju da imaju povišenu temperaturu.

 meanIT Smart Watch M10 Termo (6).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Model meanIT Smart Watch M10 Termo je pametna narukvica s mogućnostima pametnog sata te uz dugotrajan rad baterije ima kvalitetan ekran u boji odlično vidljiv na direktnom sunčevom svjetlu, uz hrvatski izbornik te multisport podršku za različite vrste aktivnosti kojima se vlasnik može baviti – trčanje, šetnja, penjanje, vožnja bicikla.

Precizni senzori za mjerenje broja otkucaja srca, brojač prijeđenih koraka, udaljenosti i kalorija te praćenje kvalitete sna unaprijedit će vaš život. Spajanje pametne narukvice s pametnim telefonom proširit ćete funkcionalnosti te će se na ekranu dijagonale 0,96 inča pojaviti informacije o dolaznim telefonskim pozivima, porukama i različitim notifikacijama.

S narukvicom je moguće daljinski upravljati kamerom pametnog sata – postavite telefon na određeno mjesto te zatim samo protresete rukom kako biste okinuli fotografiju. Zgodno ako želite snimiti više osoba, a iz ruke je to nemoguće napraviti. Na ruci ćete imati i budilicu koja će vas ujutro probuditi, a narukvica je kompatibilna s Android i iOS uređajima. Cijena za meanIT Smart Watch M10 Termo je 199 kuna.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI