BESPOKE JET AI: Najsnažniji bežični štapni usisavač iz Samsungovog portfelja | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

BESPOKE JET AI: Najsnažniji bežični štapni usisavač iz Samsungovog portfelja

Autor Krunoslav Ćosić

Novitet je inteligentno čišćenje koje pokreće umjetna inteligencija

 Samsung Bespoke Jet AI (5).jpg Izvor: Samsung

Umjetna inteligencija dio je svakodnevice pa tako i čišćenja doma. Samsung je najavio novi bežični štapni usisavač Bespoke Jet AI. Moćne performanse i higijenska višenamjenska stanica za čišćenje isporučuju do 280W usisne snage, uz poboljšanu All-in-One Clean Station stanicu i AI tehnologiju s naglaskom na još veću funkcionalnost.

Junwha Lee, izvršni dopredsjednik i voditelj tima za korisničko iskustvo odjela za digitalne uređaje u tvrtki Samsung Electronics, ističe kako je Bespoke Jet AI prilagođen svakom životnom stilu zahvaljujući svojoj moćnoj usisnoj snazi temeljenoj na umjetnoj inteligenciji koja se može automatski prilagoditi svakom okruženju. Modelom Bespoke Jet AI, Samsung predstavlja inteligentni bežični štapni usisivač koji omogućava korisnicima da vode svoj životni stil na vrhunski način“.

 Samsung Bespoke Jet AI (2).jpg Izvor: Samsung

Najsnažniji Samsungov vakuumski motor do sada težak je samo 150 g, najlakši u sklopu tvrtkinog portfelja do sada kako bi omogućio udobniju upotrebu istovremeno pružajući 25% povećanja usisne snage i povećanu učinkovitost čišćenja od 52% u usporedbi s prethodnim modelom.

Bespoke Jet AI koristi snažni Hexajet Motor 2.0 s do 280 W usisne snage i s maksimalnom snagom motora od 720 W. Kako bi se korisnicima omogućilo dulje čišćenje bez potrebe za punjenjem, Bespoke Jet AI ima 100 minuta rada, što je najdulje vrijeme rada jedne baterije od bilo kojeg Samsung bežičnog štapnog usisavača.

Njegova baterija od 4500 mAh ima 80% veći kapacitet od prethodnog modela i optimizirana je da zadrži 70% svojih performansi do 500 ciklusa. JET AI korisnicima također nudi raznolik izbor četki i dodataka za istinski prilagodljiva iskustva čišćenja.

 Samsung Bespoke Jet AI (3).jpg Izvor: Samsung

Tako aktivna dvostruka četka nudi učinkovito čišćenje na svim vrstama podova i ugrađenu LED rasvjetu za isticanje prašine na tamnim mjestima dok tanka LED četka ima vrlo pokretljiv dizajn kao i LED rasvjetu za učinkovito čišćenje problematičnih područja.

Za praktičnije skladištenje uređaja i njegovih četki držač za dodatnu opremu omogućuje korisnicima da pohrane svoj uređaj gdje god žele.

Čišćenje temeljeno na umjetnoj inteligenciji (AI)

Uz AI način čišćenja Bespoke Jet AI će prvo detektirati opterećenje četke na koje je naišao putem kontrolora usisnog gibanja kao i tlak zraka putem svojih senzora tlaka. Zatim će se ti podaci analizirati kako bi se klasificirala vrsta poda na koju je postavljena, a dobiveni rezultati automatski će se primijeniti kako bi se prilagodila optimalna usisna snaga i brzina valjka za maksimalnu učinkovitost.

Prilagođeni AI način čišćenja JET AI uređaja sposoban je smanjiti potrošnju baterije do 14% i povećati mogućnost manevriranja do 6% prilikom korištenja dvostruke aktivne četke. Prilikom korištenja tanke LED četke, potrošnju baterije moguće je smanjiti do 21% s povećanjem mogućnosti manevriranja do 8%.

 Samsung Bespoke Jet AI (1).jpg Izvor: Samsung

Bespoke Jet AI prvi je bežični štapni usisivač koji ima AI potvrdu od strane UL Solutions, vodeće neovisne sigurnosne znanstvene organizacije. Njegov AI način čišćenja omogućuje određivanje vrste poda kako bi se osiguralo i optimizirano čišćenje i maksimalna učinkovitost baterije.

Nadograđena All-in-One Clean Station stanica Bespoke Jet AI uređaja koristi tehnologiju Air Pulse za automatsko pražnjenje spremnika za prašinu čime osigurava brže higijensko čišćenje. Poboljšana All-in-One Clean Station stanica također ima automatsko zatvaranje poklopca nakon svakog odlaganja, zajedno sa snažnijim performansama upravljanja prašinom putem 99,999% višeslojnog filtracijskog sustava usisavača za prikupljanje sitnih čestica prašine i poboljšano uklanjanje dlaka od 99% za čišće i higijensko pražnjenje spremnika.

 Samsung Bespoke Jet AI (6).jpg Izvor: Samsung

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI