APPLE WATCH PRIDE EDITION: Ne postoje dva ista sata | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

APPLE WATCH PRIDE EDITION: Ne postoje dva ista sata

Autor Krunoslav Ćosić

Ovaj pametni sat slavi LGBTQ+ zajednicu i uskoro kreće u prodaju

 Apple Watch Pride Edition 2023 (2).jpg Izvor: Apple

Apple predstavlja novi Pride Edition Sport Band popraćen odgovarajućim brojčanikom sata i iOS pozadinom.

Slaveći pokret za zaštitu i unapređenje jednakosti za LGBTQ+ zajednice diljem svijeta, Appleov novi Pride Edition Sport Band popraćen je odgovarajućim brojčanikom sata i iOS pozadinom.

Ovim naporima Apple podržava i podiže svijest o organizacijama za zagovaranje LGBTQ+ koje rade na pozitivnim promjenama, uključujući Equality Federation Institute, akcelerator zagovaranja koji gradi mrežu državnih organizacija za zagovaranje LGBTQ+ u SAD-u, i GLSEN, obrazovna organizacija koja radi na zaustavljanju diskriminacije, uznemiravanja i zlostavljanja na temelju seksualne orijentacije, rodnog identiteta i rodnog izražavanja.

Dodatne organizacije za zagovaranje koje Apple podržava uključuju Encircle, Equality North Carolina, Equality Texas, Gender Spectrum, Human Rights Campaign, ILGA World, National Center for Transgender Equality, PFLAG, SMYAL i The Trevor Project.

Nadahnut snagom i ljepotom LGBTQ+ zajednice, novi dizajn Sport Banda prikazuje dugine boje izvorne zastave ponosa i pet drugih — crna i smeđa simboliziraju crnačke i latinoameričke zajednice, uz one koji su umrli od ili žive s HIV-om /AIDS dok svijetloplava, ružičasta i bijela predstavljaju transrodne i nebinarne osobe.

Ovogodišnji dizajn integrira radosnu dugu geometrijskih oblika na bijeloj podlozi, koji su kompresirani u završnu traku. U procesu oblikovanja, osnovni materijal teče oko svakog pojedinačnog oblika, stvarajući male varijacije u njihovom rasporedu. Ne postoje dva potpuno ista benda koji odražavaju individualnost svih članova LGBTQ+ zajednice.

 Apple Watch Pride Edition 2023 (1).jpg Izvor: Apple

Novi brojčanik Pride Celebration i iOS pozadina odaju počast zajedničkoj snazi i međusobnoj podršci LGBTQ+ zajednice. Čini se da raznobojni oblici kruže zaslonom sata s trake i reagiraju kada korisnik podigne i pomakne zapešće ili dodirne zaslon.

Odgovarajuća pozadina još je jedna živahna interpretacija ovogodišnjeg Pride dizajna i dinamički se pomiče kada korisnik otključa svoj iPhone.

Pride Edition Sport Band bit će dostupan za naručivanje na apple.com i u aplikaciji Apple Store od 23. svibnja, a bit će dostupan na lokacijama Apple Storea počevši od 24. svibnja po cijeni od 49 USD (SAD).

Pride Edition Sport Band dostupan je u veličinama od 41 mm i 45 mm i kompatibilan je s Apple Watch Series 3 i novijim. Nova maska sata Pride Celebration i pozadina za iPhone bit će dostupni sljedeći tjedan, a zahtijevaju watchOS 9.5 i iOS 16.5.

 Apple Watch Pride Edition 2023 (3).jpg Izvor: Apple

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI