APPLE RED: Odaberite sve u crvenoj boji | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

APPLE RED: Odaberite sve u crvenoj boji

Autor Krunoslav Ćosić

Mnogi obožavaju crvenu boju jer predstavlja strast, a takvi su i ovi uređaji

 Apple iPhone 14 Product Red Watch Series 8.jpg Izvor: Apple

Odaberite crvenu boju ove blagdanske sezone, a mi smo zavirili u Appleov asortiman i tamo pronašli zanimljive uređaje u boji koja simbolizira energiju, strast i život. To je upadljiva boja, simbolizira ljubav.

Uz Apple iPhone 14, iPhone 14 Plus i iPhone SE crvenu boju Apple nudi i na pametnom satu Watch Series 8. Dostupan je niz dodataka u verziji koju Apple zove (PRODUCT)RED uključujući silikonsku masku s MagSafe za iPhone 14 i iPhone 14 Plus kao i Apple Watch Sport Loop, Sport Band i Braided Solo Loop remenčiće.

Inače, dio prihoda od svake kupnje uređaja s oznakom (PRODUCT)RED ide u Globalni fond za borbu protiv AIDS-a i ublažavanje utjecaja COVID-19.

Korisnici Apple Watcha mogu pokazati podršku izborom od sedam lica sata Apple Watcha u crvenoj boji dostupnih za preuzimanje s apple.com/product-red. Nakon preuzimanja, korisnici mogu podići svijest dijeljenjem ovih lica sata s drugim korisnicima Apple Watcha.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI