INTERAKTIVNA ZASLONSKA RJEŠENJA: Učenje postaje zanimljivo | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

INTERAKTIVNA ZASLONSKA RJEŠENJA: Učenje postaje zanimljivo

Autor Krunoslav Ćosić

Rješenja za digitalnu bijelu ploču namijenjena su za obrazovna okruženja

 LG-CreateBoard_Main-Screen_02.jpg Izvor: LG

LG-jeva interaktivna zaslonska rješenja nude prilagođene značajke zbog kojih učenje postaje zanimljivo, a upravljanje jednostavno. Lansiranjem LG CreateBoard serije (modeli 86TR3DK, 75TR3DK, 65TR3DK i 55TR3DK) stvaraju se uvjeti za digitalne učionice.

LG CreateBoard ima višedodirni zaslon s 40 točaka dodira koji pruža glatko i interaktivno iskustvo pisanja i crtanja. Pored toga, ploča omogućava suradnju s namjenskim aplikacijama za digitalno učenje i daljinsko upravljanje putem rješenja u oblaku.

svi najnoviji modeli LG CreateBoarda opremljeni su zaslonom rezolucije 3.840 x 2.160 (UHD). Dizajnirani kako bi zadovoljili potrebe digitalnog učenja današnjih učenika i nastavnika, karakterom raznovrsni novi proizvodi omogućuju zabavu i interaktivno iskustvo učenja, što ih čini idealnima za edukativne igre, suradničke aktivnosti i još mnogo toga.

Neke od praktičnih značajki koje LG-jevi novi zasloni za učenje mogu ponuditi nastavnicima su QR pristup i Smart Viewing. Uz QR provjeru, na LG CreateBoardu nastavnici mogu jednostavno pristupiti vlastitim Google Drive i Microsoft One Drive računima i tako brže distribuirati nastavne materijale, bez potrebe da ih fizički ispisuju.

 LG-CreateBoard_Multitouch_01.jpg Izvor: LG

Smart Viewing značajka omogućuje istovremeni prikaz dva ili više materijala na zaslonu, bilo u zasebnim prozorima ili u picture-in-picture načinu rada. Dopuštajući im da istovremeno prate više dokumenata, videa ili drugih materijala, ova funkcija pomaže učenicima u boljem razumijevanju uputa i sadržaja učenja.

LG-jeva CreateBoard rješenja su prikladna za digitalizirane prostore za učenje. Dolaze s LG CreateBoard Lab aplikacijom koja nudi niz alata za pisanje koji mogu potaknuti angažman učenika. Dostupan u obliku aplikacije LG CreateBoard Share omogućuje istovremenu bežičnu podjelu LG CreateBoard zaslona na devet manjih.

Zahvaljujući tome učenici mogu jednostavno podijeliti datoteke s vlastitih uređaja i pregledati radove zajedno s nastavnikom stvarajući tako priliku za konstruktivne povratne informacije i razmjenu ideja.

 LG-ConnectedCare-DMS_03.jpg Izvor: LG

Rješenje za upravljanje uređajima temeljeno na oblaku koje je dizajnirano za škole i ostala obrazovna okruženja, LGConnectedCare DMS (Device Management System), olakšava daljinsko praćenje i upravljanje s više LG CreateBoard zaslona.

LG Connected Care DMS ima integriranu intuitivnu ploču koja IT menadžerima omogućuje praćenje
LG CreateBoard zaslona u obrazovnim ustanovama i daljinsko upravljanje jednostavnim funkcijama zaslona. IT menadžeri također imaju opciju slanja notifikacija na LG CreateBoard, kako bi učenike i učitelje putem poruka ili push obavijesti podsjetili na nadolazeća školska događanja.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI