NOVE SLUŠALICE ZA KOJIMA ĆE SVI POLUDJETI Omogućuju prostorni zvuk | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NOVE SLUŠALICE ZA KOJIMA ĆE SVI POLUDJETI Omogućuju prostorni zvuk

Autor Smartlife

Na October eventu Apple je predstavio i nove bežične slušalice

 Apple-AirPods-1 Izvor: Apple

Fokus online konferencije, koju je vodio Tim Cook, bio je na glazbi i kreativnosti. Apple se fokusirao na ekosistem uređaja i servisa, predvođen AirPods slušalicama treće generacije. I već se sada mogu naručiti, bez čekanja, a cijena za AirPods slušalice je 179 dolara.

 Apple-AirPods-6 Izvor: Apple

Novi dizajn spaja najbolje od AirPods prethodnika i AirPods Pro u prepoznatljivi, a opet blago drugačiji dizajn, s kraćim „vratom“. Nova generacija podržava prostorni zvuk i Dolby Atmos te radi sa svim uređajima Appleovog ekosustava i s kompatibilnim televizorima.

Apple je posebno naglasio nove drivere koji pokreću AirPods 3 slušalice, s moćnijim basom i čistijim višim tonovima. Tu je i zvuk koji se prilagođava vašem sluhu kako bi glazba zvučala onako kako treba kod svakog individualnog korisnika.

 Apple-AirPods-3
Apple AirPods
Izvor: Apple

Unaprijeđena je i baterija koja sada omogućuje 6 sati autonomije odnosno 30 sati zahvaljujući integriranoj bateriji kućišta/punjača. Za trenutke kada žurite Apple podržava brzo punjenje koje za 5 minuta na punjaču osigurava sat vremena autonomije, što je dobrodošao dodatak za sve korisnike.

Kutija za nošenje sada podržava i bežično punjenje, a tu je i podrška za MagSafe. Podsjetimo se, prva generacija AirPods slušalica predstavljena je 2016. godine, uslijedila je druga generacija da bi 2019. godine stigle AirPods Pro, a 2020. preskupe AirPods Max.

Pored slušalica, unaprijeđen je i cijeli ekosistem uređaja pa je Apple obojio Homepod mini zvučnike u žutu, narančastu i plavu boju. Cijena je 99 dolara i isporuka kreće u studenom 2021. Čini se kako Apple Music i Siri svakog dana imaju bolju i jaču vezu pa je naglasak početka konferencije bio i na unaprjeđenjima koja je dobio vaš osobni asistent kao i novi plan pretplate – Voice košta znatno manje od druga dva – 5 dolara mjesečno. On je zamišljen za jednu osobu, ali se gubi podrška za prostorni zvuk.

Pogledajte kompletan October event na kojem je predstavljen i Apple MacBook Pro.

Apple Event — October 18
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI