COLAPHONE: Stiže prvi Coca-Cola pametni telefon | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

COLAPHONE: Stiže prvi Coca-Cola pametni telefon

Autor Smartlife

Telefon će biti predstavljen u tjednima koji su ispred nas, u prvom kvartalu ove godine

 Coca-Cola-telefon.jpeg Izvor: Smartlife

Coca-Cola, jedan od najpoznatijih brendova u svijetu, navodno se sprema lansirati pametni telefon - Colaphone. Tako bar tvrdi pouzdani insider Ice Universe koji je na svom Twitter profilu objavio izgled telefona.

Na objavljenoj slici, koju možete vidjeti u twitu ispod, prikazan je uređaj s crvenom poleđinom na kojoj je velikim slovima ispisano Coca-Cola s desne strane kao i malim slovima u lijevom donjem uglu. Također, u gornjem lijevom kutu se nalaze dva odvojena "otoka" kamere kao i bljeskalica.

Ice Universe je također podijelio Twitter profil koji je navodno povezan s ovim telefonom i pitao korisnike mogu li pogoditi s kojim je proizvođačem Coca-Cola surađivala.

Detalja je još uvijek premalo, ali prema našem mišljenju Colaphone će biti rebrendirani realme 10. Na naslovnoj slici ovog teksta se nalazi slika ovog telefona preko koje smo prelijepili Colaphone poleđinu, a pozicije kamera, bljeskalice i malih slova su se u potpunosti poklopile s modelom kompanije realme.

Treba napomenuti da Cola-Cola nije prvi takav brend koji je sklopio partnerstvo za proizvodnju pametnog telefona. Davne 2015. godine je to također učinio Pepsi s kompanijom Shenzhen Scooby Communication Equipment, nakon čega je svijet imao priliku vidjeti Pepsi Phone P1.

Naravno, ostaje za vidjeti kada ćemo i gdje vidjeti Colaphone, ali prema informacijama koje dolaze iz Indije to će se dogoditi već u ovom kvartalu i bit će ekskluzivan za indijsko tržište.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI