ZA BRISANJE PODOVA: Štapni usisivač s parnom mlaznicom | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ZA BRISANJE PODOVA: Štapni usisivač s parnom mlaznicom

Autor Krunoslav Ćosić

LG na sajmu CES 2023 predstavlja svestrano rješenje za čišćenje

 LG CordZero A9 Kompressor (1).jpg Izvor: LG

CordZero A9 Kompressor sa Steam Power Mopom je prvi LG-jev štapni usisivač s parnom mlaznicom za brisanje podova te dolazi s praktičnom sveobuhvatnom postajom za punjenje.

Novi model već se ovjenčao nagradom za inovacije CES 2023 te je LG-jev prvi bežični štapni usisavač koji nudi funkciju parnog brisanja. Također dolazi s inovativnom postajom za punjenje All-in-One Tower koja služi i za pohranu i automatsko pražnjenje usisavača.

Usisivač CordZero pruža funkciju mokrog i parnog brisanja čisteći površine jednostavno i učinkovito bez upotrebe deterdženta. Kod parnog brisanja temperatura krpe održava se na približno 60 stupnjeva Celzijusa, što omogućava lakše uklanjanje mrlja u usporedbi s drugim konvencionalnim rješenjima za mokro pranje podova.

 LG CordZero A9 Kompressor (2).JPG Izvor: LG

Globalna organizacija za testiranje i certificiranje Intertek testirala je LG-jeve krpe za parno brisanje te ustanovila da su učinkovitije od tipične mokre krpe za čišćenje tvrdokornih mrlja s poda, poput onih od stvrdnute čokolade.

Parna mlaznica Steam Power Mop dolazi i s dvostrukim senzorima koji pomažu spriječiti pregrijavanje generatora pare kao i naprednim, automatskim sustavom za opskrbu vodom koji održava krpu vlažnom tijekom brisanja.

Podigne li se mlaznica s poda ili se drži nepomično otprilike 20 sekundi dovod pare se isključuje dok se rotacija krpe za brisanje blokira nakon otprilike jedne minute neaktivnosti radi sigurnosti korisnika. Usisivač također dolazi s LG-jevom tehnologijom Axial Turbo Cyclone koja snažnim usisavanjem pomaže u uklanjanju prašine i sitnih otpadaka s podova i drugih kućanskih površina.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI