PAMETNI ČISTAČ TEPIHA: Rješava probleme s dlakama | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

PAMETNI ČISTAČ TEPIHA: Rješava probleme s dlakama

Autor Krunoslav Ćosić

Dubinsko čišćenje tepiha s profesionalnim rezultatima sada je jednostavno poput tradicionalnog usisavanja

 Tineco Carpet One (3).jpg Izvor: Tineco

Čišćenje i održavanje podova neophodno je za mnoga kućanstva. Ipak, čišćenje tekstila često ne dolazi u obzir jer je ili prekomplicirano ili preskupo. Angažiranje profesionalne tvrtke za čišćenje tepiha jedno je od rješenja za mnoga kućanstva, ali je često izuzetno skupo.

Prvi pametni čistač tepiha i presvlaka na svijetu Tineco Carpet One omogućuje praktično rješenje za njegu podova u cijelom kućanstvu tako da svatko može čistiti svoje tepihe i većinu tkanina za presvlake.

 Tineco Carpet One (5).jpg Izvor: Tineco

Čistač tepiha Tineco Carpet One opremljen je vlastitom tehnologijom iLoop Smart Sensor. Ovaj senzor detektira prljavštinu i automatski primjenjuje potrebnu snagu usisavanja i hidrataciju za učinkovito čišćenje. Korisnika kroz čišćenje vodi uz zaslon i glasovne upute.

Tehnologija HeatedWash, osim snažnog usisavanja, kombinira jedinstvenu grijaću ploču kako bi se osiguralo da temperatura vode ostane na 40°C tijekom cijelog ciklusa čišćenja. Uz PowerDry, pritiskom na gumb, ostaci vode snažno se izvlače s površina, a suhi zrak od 75°C ravnomjerno se ispušta na tepih drastično skraćujući vrijeme sušenja na 30 minuta ili manje.

 Tineco Carpet One (1).jpg Izvor: Tineco

Mjerač suhoće, uz senzor vlažnosti, detektira vlažnost u stvarnom vremenu i prikazuje razinu suhoće na iLoop zaslonu. Osim čišćenja tepiha Tineco Carpet One dolazi opremljen s produžnom cijevi i nastavkom za tretiranje mrlja za čišćenje presvlaka, stepenica i drugih teško dostupnih područja.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI