DELL LATITUDE 7230: Tablet za ekstremne uvjete | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

DELL LATITUDE 7230: Tablet za ekstremne uvjete

Autor Krunoslav Ćosić

Za rad u nekim od današnjih najizazovnijih okruženja

 Dell Latitude 7230 Rugged Extreme (2).jpg Izvor: Dell Technologies

Napravljen za izvanrednu izvedbu i produktivnost na terenu, pružajući kritičnu pouzdanost i otpornost na ekstremne uvjete, novi Dell Latitude 7230 Rugged Extreme tablet bit će dostupan u Hrvatskoj do kraja 2022. godine.

Latitude 7230 Rugged Extreme je uređaj vojne klase, što znači da je njegova izdržljivost testirana padom s visine do 1,2 metra i na temperaturi od -28,9°C do 62.8 °C kako bi izdržao najteže okolnosti. Ne smeta mu niti voda jer sadrži IP65 standard za iznimnu zaštitu od prašine, prljavštine i prodora vode, a uz dodatni certifikat za rizične lokacije čak ni vrlo izazovni uvjeti nisu problem.

Bez obzira na okruženje u kojem se korisnik nalazi tablet može pružati do 20 sati baterije uz rezervnu bateriju koja se može zamijeniti bez potrebe za isključivanjem uređaja ili sustava. Ovo je ključno za rad u smjenama kao što je primjerice rad u proizvodnji, vojsci, hitnim službama i slično.

 Dell Latitude 7230 Rugged Extreme (5).jpg Izvor: Dell Technologies

Dellov tablet ima najlakši i najsnažniji 12-inčni robusni dizajn na tržištu i dolazi s 12. generacijom Intel Core do i7 procesora, integriranom Iris Xe grafikom te Wi-Fi 6E opcijom povezivanja osiguravajući moćne performanse u pokretu.

Tablet sa svojim 16:10 zaslonom sada omogućava 13% veću aktivnu površinu u usporedbi s prijašnjim
generacijama, stoga Latitude 7230 Rugged Extreme dolazi s najvećim zaslonom od 12 inča i to u potpuno robusnom, čvrstom dizajnu.

Sadržaj i kritični podaci na zaslonu sada se mogu vidjeti i pod najjačim suncem zahvaljujući svjetlini do 1200 nita. Osim toga, uređaj se može koristiti i za vrijeme nošenja rukavica što omogućuje optimalnu interaktivnost zaslona.

Latitude 7230 Rugged Extreme tablet dolazi s unaprijed instaliranim Dell TPM 2.0 ControlVault, naprednim alatom za provjeru autentičnosti koji se temelji na hardveru i pomaže korisnicima osigurati i kontrolirati podatke s integriranom enkripcijom.

Dodatne sigurnosne opcije pomažu u zaštiti vrlo osjetljivih ili povjerljivih informacija uključujući kontaktne i beskontaktne čitače pametnih kartica, Microsoft Windows Hello – infracrvenu kameru za prepoznavanje lica i čitače otisaka prstiju na dodir.

Dell je dizajnirao posebne priključke tako da se uređaj može konfigurirati za istovremeno povezivanje na Wi-Fi, GPS i WWAN mrežu, a sve uz održavanje 5G performansi za brži i učinkovitiji video streaming i dijeljenje datoteka.

Može se prilagoditi za različite industrije kao i OEM rješenja uz opciju dodavanja barcode skenera, HDMI ili Fischer USB priključka. Izmjenjiva NVMe SSD memorija visokih performansi (do 2 TB) može se ukloniti i zamijeniti bez ikakvih alata za još veću fleksibilnost prilikom rukovanja zahtjevnim aplikacijama na terenu.

 Dell Latitude 7230 Rugged Extreme (1).jpg Izvor: Dell Technologies

Na tablet se može spojiti tipkovnica povezivanjem izravno kroz dvostruke utore dok aktivna olovka nudi fleksibilnost i svestranost koje zahtijevaju dinamični scenariji. Priključci kao što su remen za nošenje preko ramena, rotirajući remen za ruku s okretom od 360 stupnjeva i podesiva robusna ručka osiguravaju da tablet postane besprijekoran asistent radniku i svim njegovim potrebama.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI