NOVI POWEREDGE SERVERI: Manje emisije CO2 i zaštita od cyber napada | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NOVI POWEREDGE SERVERI: Manje emisije CO2 i zaštita od cyber napada

Autor Krunoslav Ćosić

Postižu veću održivost kod podatkovnih centara te korištenje više aplikacija u manje prostora

 Dell PowerEdge server.jpg Izvor: Dell Technologies

Dell Technologies je najavio sljedeću generaciju Dell PowerEdge servera s 4. generacijom AMD EPYC procesora. Novi su sustavi izrađeni tako da korisnicima pomognu u učinkovitijem pokretanju današnjih zahtjevnih radnih opterećenja usmjerenih na računalstvo kao što je analiza podataka.

Učinkovitost i sigurnost karakteriziraju nove PowerEdge servere opremljene s Dell Smart Cooling tehnologijom za smanjenje CO2 emisija. Imaju otpornu arhitekturu za zaštitu od cyber napada koja pomaže u jačanju sigurnosnih napora korisnika.

Izvedba novih servera je dvostruko bolja od prethodne generacije te u kombinaciji s najnovijim inovacijama u snazi i tehnologiji hlađenja ispunit će sve rastuće zahtjeve korisnika, ističu iz Della dodajući kako današnji korisnici zahtijevaju beskompromisne računalne performanse isporučene na najodrživiji mogući način.

Ostvarena su poboljšanja u performansama i pohrani dok se integriraju u postojeća korisnička okruženja. Serveri su prikladni za organizacije s naprednim radnim opterećenjima kao što su analiza podataka, umjetna inteligencija (AI), računalstvo visokih performansi (HPC) i virtualizacija.

 Dell PowerEdge R7615.jpg
Dell PowerEdge R7615
Izvor: Dell Technologies

Dostupni su u konfiguracijama s jednom i dvije utičnice i s podrškom za čak 50% više procesorskih jezgri u usporedbi s prethodnom generacijom. Nude do sada najveće performanse za PowerEdge kojeg pokreće AMD.

Korisnici mogu očekivati do 121% poboljšanja performansi, do 33% veći broj prednjih pogona za 2U servere i do 60% veći broj prednjih pogona za 1U servere.

Dell PowerEdge R7625 bit će središnja točka svakog podatkovnog centra te omogućava povećane performanse aplikacija i pohranu podataka. 2U platforma s dvije utičnice dokazala je da ubrzava baze podataka u memoriji za više od 72%, nadmašujući sve ostale podneske SAP Sales & Distributions platforme s dvije i četiri utičnice uz postizanje novog svjetskog rekorda.

2U server s jednom utičnicom te bržom memorijskom propusnošću u usporedbi s prethodnim generacijama, Dell PowerEdge R7615, dizajniran je za brže dovršavanje više poslova odjednom uz manji ugljični otisak podatkovnog centra.

 Dell PowerEdge R7625.jpg Izvor: Dell Technologies

Dell PowerEdge R6625 je 1U server koji sadrži dvije utičnice i pruža optimalnu ravnotežu u izvedbi, fleksibilnosti i gustoći. Sustav je prikladan za HPC radna opterećenja ili pokretanje virtualne radne površine koja ima više komponenti.

Još jedan 1U server s jednom utičnicom, Dell PowerEdge R6615, omogućava veću gustoću virtualnog stroja od prethodnih generacija, uz tanak dizajn i povećanu računalnu snagu s visokim formatom gustoće ograničavajući širenje ugljičnog otiska podatkovnog centra bez gubitka performansi.

Sigurnosne značajke implementirane u nove PowerEdge servere uključuju značajke poput zaključavanja sustava, otkrivanja sumnjivih radnji i autentifikacije na više razina. Sustavi sljedeće generacije omogućavaju sigurniji rad s end-to-end otpornim pokretanjem i pomažu u uspostavljanju podatkovnog centra s najvećim naglaskom na sigurnost.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI