TRI NOVA DELLOVA UREĐAJA: Monitor s vješalicom za slušalice | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

TRI NOVA DELLOVA UREĐAJA: Monitor s vješalicom za slušalice

Autor Krunoslav Ćosić

Gaming monitor Alienware 25, prijenosno računalo XPS 13 Plus i web kameru Dell Pro

 Dell Alienware 25 (3).jpg Izvor: Dell Technologies

Dell Alienware 25

Jedan od najbržih gaming monitora na tržištu opremljen je visokokvalitetnim vizualnim prikazima te optimiziranim industrijskim dizajnom koji kombinira ljepotu s praktičnošću uz pružanje iznimno glatkog gameplaya.

Ovo što još ističe Dellov monitor je vješalica za slušalice što omogućava još bolje gaming iskustvo za svakog pojedinog korisnika. Dizajniran je na temelju povratnih informacija profesionalnih gamera, optimiziran je za esports uvjete što znači da pruža performanse savršene za natjecateljski gaming.

Uz unaprijeđeni Legend 2.0 dizajn s heksagonalnom bazom za manju radnu površinu gameri imaju ultimativnu fleksibilnost kod postavljanja tipkovnice i maksimalan prostor za kretanje miša. Korisnici također mogu postaviti svoj headset na novu integriranu vješalicu na povlačenje za uredan i čist gaming prostor.

Monitor se ističe brzinom osvježavanja od 360 Hz i vremenom odziva od 0,5 ms (GtG) što mu osigurava nevjerojatno glatko kretanje po brzom IPS FHD panelu zaslona. Sadrži i podršku za tehnologiju AMD FreeSync Premium i certifikat VESA AdaptiveSync, pružajući gaming bez zastajkivanja te kristalno čistu grafiku, čak i tijekom sekvenci prepunih akcije.

Dell XPS 13 Plus

Prijenosno računalo XPS 13 Plus Developer’s Edition je prvo OEM računalo koje posjeduje Ubuntu 22.04 certifikat. Dolazi s već unaprijed instaliranim Ubuntu 22.04 LTS. Ubuntu certifikacijski program osigurava da sve komponente u certificiranom računalu rade u skladu s očekivanjima tako da korisnik može biti siguran u najbolje iskustvo odmah nakon postavljanja.

 Dell XPS 13 Plus (1).jpg Izvor: Dell Technologies

 Dell XPS 13 Plus (2).jpg Izvor: Dell Technologies

Certificirani uređaji također uključuju specifični softver ili upravljačke programe koji se razlikuju od standardnih. Oni su definirani u meta-paketu koji automatski instalira optimalnu konfiguraciju, upravljačke programe i jezgru računala za pružanje najboljeg iskustva na tom uređaju.

Dell Pro

Dell WB5023 je web kamera s inteligentnim značajkama za svakodnevne profesionalce koji žele izgledati najbolje što mogu tijekom svih videopoziva, emitiranja ili prijenosa uživo. Poslužit će za hibridni rad uz 2K QHD rezoluciju. Dell ističe najbolju kvalitetu slike na svijetu u svojoj klasi, pružajući vrhunsku prikaz u odnosu na FHD (1080p) web kameru koji je oštar i profesionalan u svim uvjetima osvjetljenja.

Sonyjev Starvis senzor i leća s više elemenata primaju značajnu količinu svjetla kako bi pružili kristalno čistu sliku dok kombinacija Digital Overlap HDR i Facial Detection Auto Exposure značajki optimizira prikaz.

 Dell Pro (2).jpg Izvor: Dell Technologies

Napredna Image Signal Processing tehnologija i 3D/2D smanjenje šuma automatski uklanjaju zrnate slike osiguravajući korisniku da izgleda najbolje - čak i pri slabom osvjetljenju. Osim toga, inteligentna AI Auto Framing značajka omogućava odličan fokus i prati svaki pokret korisnika.

Dell Pro web kamera ima vrlo elegantan i kompaktan dizajn u koji je ugrađen poseban mikrofon za smanjenje buke kako bi se korisniku omogućila što jasnija komunikacija, magnetski poklopac za privatnost i kopča za jednostavno pričvršćivanje na monitor, prijenosno računalo ili na tronožac.

 Dell Pro (1).jpg Izvor: Dell Technologies

Web kamera je kompatibilna s Windows i Mac operativnim sustavima i dobro radi sa svim vodećim UC platformama. Također, certificirana je za Microsoft Teams i Zoom, a uz Dell Peripheral Manager korisnik može upravljati raznim postavkama web kamere kao što su vidno polje, svjetlina, oštrina, kontrast i zasićenost na temelju osobnih preferencija.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI