NOVI LATITUDE UREĐAJI: Hibridni rad, povezivanje i privatnost | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NOVI LATITUDE UREĐAJI: Hibridni rad, povezivanje i privatnost

Autor Krunoslav Ćosić

Ovo je prvi 13-inčni uređaj iz serije 9000 i najtanji u portfelju Latitude

 Dell Latitude 9330 (2).jpg Izvor: Dell Technologies

Novi Dell Latitude 9330 omogućuje 2-u-1 rješenja, spajajući ključne značajke hibridnog rada, povezivanja i privatnosti. Za moćne performanse brine se Intel Core procesor 12. generacije, smješten u lagano kućište.

Uz to što je prvi 13-inčni uređaj iz serije 9000 i najtanji u portfelju Latitude s InfinityEdge zaslonom veličine 16:10 novi Dell Latitude 9330 je prvo prijenosno računalo na svijetu s kolaborativnim touchpad zaslonom na dodir.

Korisniku je omogućen brzi pristup isključivanju/uključivanju mikrofona, uključivanju/isključivanju videa, dijeljenju zaslona i razgovorima na Zoom sastancima. Uz Collaboration touchpad korisnik ima sve kontrole na dohvat ruke, a kada sastanak završi sve ikone nestaju i vraća se puni trackpad.

Latitude 9330 s dvostrukim hibridnim FHD kamerama i poništavanjem neuronske buke omogućuje korisniku bolje rezultate u poslovnom okruženju.

inovativna Intelligent Privacy značajka skriva informacije na zaslonu korisnika kada se otkrije promatrač u pozadini i automatski zatamnjuje zaslon kada se makne pogled s njega – što također štedi bateriju.

 Dell Latitude 9330 (9).jpg Izvor: Dell Technologies

Zajedno sa SafeShutter tehnologijom za automatsko otvaranje i zatvaranje web kamere ove značajke pomažu u zaštiti podataka. Simultana veza na više mreža radi sa žičanim i bežičnim mrežama. Za odabrane Dell platforme potreban je USB Wi-Fi adapter za povezivanje na drugu Wi-Fi mrežu.

Korisna funkcionalnost je spajanje na dvije mreže odjednom za brže preuzimanje podataka i videa, pridruživanjem najboljoj dostupnoj mreži. Latitude 9330 pruža sve potrebne performanse uz Intel Core procesore 12. generacije i najnovije opcije povezivanja uključujući Intel Wi-Fi 6E i 4G LTE ili 5G.

 Dell Latitude 9330 (1).jpg Izvor: Dell Technologies

Održivost

Otprilike polovica tipkovnice računala izrađena je od održivih materijala - poklopci za tipke izrađeni su od 75% recikliranog i obnovljivog sadržaja. Uređaj je također opremljen gumenim nožicama na bio osnovi, za kućište ventilatora korištena je reciklirana plastika iz oceana dok se u raznim komponentama koristi upotrijebljena reciklirana plastika.

Latitude 9330 se isporučuje u novoj Dell premium ambalaži izrađenoj od 100% recikliranih ili obnovljivih materijala koja se može u potpunosti dalje reciklirati. Približno je 78% sadržaja od recikliranog i 22% obnovljivog sadržaja u obliku FSC papirnatih vlakana.

Papirnati materijali za pakiranje mogu se reciklirati općinskim recikliranjem, gdje god je to dostupno. Torba sustava izrađena je od reciklirane plastike i može se reciklirati zajedno s drugom tankom plastikom.

Dell Latitude 9330 unboxing
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI