NOVI PRECISION 7670 I PRECISION 7770: Imaju do 128GB DDR5 memorije | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NOVI PRECISION 7670 I PRECISION 7770: Imaju do 128GB DDR5 memorije

Autor Krunoslav Ćosić

Uređaji su temeljeni na hibridnom radu te imaju mogućnost suradnje

 Dell Precision 7770+7760.workstation.jpg Izvor: Dell Technologies

Dell je predstavio uređaje za hibridno poslovanje iz nove Precision 7000 serije. Precision 7670 i 7770 radne stanice namijenjene su za teška radna opterećenja te sadrže snažne Intelove procesore – od Intel Core 12. generacije do i9 procesora, imaju 16 GB NVIDIA RTX A5500 grafičku karticu i do 128 GB DDR5 memorije.

Prijenosna radna stanica iz serije Precision 7000 donosi još više snage, uz najnovije toplinske inovacije, profesionalnu grafiku, moćne CPU tehnologije i dizajne koji pružaju još veću fleksibilnost. Novi Precision modeli donose i zaista snažne performanse.

Riječ je o radnim stanicama koje su savršene za teška radna opterećenja – od pokretanja VR/AR, AI/ML, složenog 3D CAD softvera do softvera za kreativno uređivanje i aplikacija za podatkovnu znanost.

 Dell Precision 7770 (3).jpg Izvor: Dell Technologies

Po prvi put ikada Dell Precision prijenosne radne stanice dostupne su u 16-inčnom obliku pružajući korisniku iskustvo svjetske klase s prednjim zaslonom koji ne ugrožava performanse. Još jedan novitet je što Precision 7670 dolazi u dvije opcije kućišta – tanko ili fokusirano na performanse – za uređaj koji najbolje pokreće svakodnevno korištene aplikacije.

Ove dvije verzije kućišta nude fleksibilnost u skalabilnosti i konfiguraciji te tako omogućavaju korisniku da prilagodi Precision 7670 svojim potrebama performansi – od odabira procesora i grafike, kao i ekspanzivne memorije, mogućnosti pohrane do prekrasnih opcija zaslona koje uključuju i novi OLED UHD+ zaslon s dodirnom pločom.

 Dell Precision 7770 (4).jpg Izvor: Dell Inc.

Novi Precision 7770 namijenjen je za one korisnike koji trebaju još više prostora na zaslonu. To je najsnažnija 17-inčna prijenosna radna stanica koja nudi najveću skalabilnost u cijelom Dell portfelju i pruža performanse poput desktop računala.

Oba Precision modela sadrže najmoćnije Intelove procesore – od Intel Core 12. generacije do i9 procesora te 16 GB NVIDIA RTX A5500 grafičku karticu i do 128 GB DDR5 memorije. Nove radne stanice su ujedno i prve radne stanice koje imaju novi Dellov patentirani faktor oblika za DDR5 memoriju pod nazivom CAMM (Compression Attached Memory Module) kako bi se omogućio tanji dizajn kućišta bez žrtvovanja performansi.

Precision 7670 i 7770 imaju jedinstvene sigurnosne elemente za sprječavanje neovlaštenih radnji i upada u uređaj uključujući detekciju upada u kućište, otkrivanje uklanjanja baterije, kontaktne i beskontaktne čitače pametnih kartica, tradicionalne i FIPS čitače otiska prsta te IR kameru za sigurnost prijave.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI