T PHONE I T PHONE PRO: Primamljivi pametni telefoni | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

T PHONE I T PHONE PRO: Primamljivi pametni telefoni

Autor Krunoslav Ćosić

Hrvatski Telekom nudi dva 5G pametna telefona zanimljivih karakteristika

 T Phone i T Phone Pro (2).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Dva nova smartphonea dostupna su prepaid i postpaid korisnicima, s naglaskom na primamljivoj cijeni, ali i na hardverskim i softverskim karakteristikama. Nastali su u suradnji s Googleom te će korisnici u sljedećim godinama, uz korištenje HT-ove 5G mobilne mreže, uživati u sigurnosnim nadogradnjama. Aktualni Android 12 bit će nadograđen na Android 13 i Android 14.

Ipak, najveća je prednost novih modela rad u 5G mrežama. 5G telefone obično prati viša cijena nego 4G telefone, čemu će HT doskočiti s dva nova modela, pri čemu Pro izvedba ima podržano bežično punjenje baterije od 5000 mAh.

 T Phone i T Phone Pro (6).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

U T Phone Pro ugrađen je veliki ekran od 6,82 inča, što će obradovati sve koji pametne telefone koriste kao multimedijske uređaje za gledanje video sadržaja, u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta. T Phone ima ekran od 6,52 inča.

„S novim uređajima naši korisnici mogu uživati u mogućnostima naše 5G mreže koja se neprestano širi, od zabave do bezbrojnih digitalnih proizvoda i usluga. Kako je riječ o mreži novije generacije i poboljšanih karakteristika, tako i korisnici žele imati napredniju uslugu i prelazak se odvija postupno, ali kontinuirano. pogotovo s obzirom na to da HT ima najveću i najbržu 5G mrežu", naglasila je Nataša Rapaić, članica Uprave Hrvatskog Telekoma i glavna operativna direktorica za privatne korisnike.

Redovna cijena T Phonea (4/64 GB) kao samostalnog uređaj je 1.998 kn dok su korisnicima tarifa ponuđeni popusti. Tako za prepaid korisnike cijena iznosi 1.698 kn dok je u postpaid tarifama cijena je od 720 do 1.680 kn, ovisno o odabranoj tarifi. Cijena uređaja T Phone Pro (6/128 GB) iznosi 2.398 kn, u prepaidu je 1.998 kn, a u tarifama od 1.080 do 2.040 kn.

 T Phone i T Phone Pro (3).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

HT tijekom listopada korisnicima omogućuje 30 posto popusta za kupnju uređaja u postpaid tarifama pa tako u srednjoj M tarifi za korisnike T Phonea s neograničenim razgovorima i 20 GB prometa (odnosno 30 GB za Magenta 1 korisnike) uređaj košta 1.008 kn. T Phone Pro u, na primjer, L tarifi (40 GB odnosno 50 GB u Magenta 1) stoji 1.092 kn.

Odaberete li web shop umjesto odlaska u trgovinu dobit ćete 120 kuna popusta dok će korisnici aplikacije Moj telekom dobiti popust od 360 kuna.

Kupci imaju i 50 posto popusta na odabranu dodatnu opremu za novi uređaj, uključujući ekološke punjače i kabele. Osim toga, za sve kupce su osigurana tri mjeseca besplatne pohrane od 100 GB na Google One oblaku – za sigurnosnu pohranu fotografija, videa, kontakata i ostalog.

 T Phone.jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

 T Phone i T Phone Pro (1).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

 T Phone i T Phone Pro (4).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

 T Phone i T Phone Pro (7).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

 T Phone i T Phone Pro (8).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI