Honor u Berlinu najavljuje 'Prihvaćanje povezane budućnosti' | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Honor u Berlinu najavljuje 'Prihvaćanje povezane budućnosti'

Autor Krunoslav Ćosić

Embracing the Connected Future naziv je prezentacije koju će voditi prvi čovjek branda Honor

 Honor IFA 2022.jpg Izvor: Honor

Jedno od glavnih predavanja na predstojećem IFA sajmu u Berlinu je CEO-a Honora. George Zhao će 2. rujna od 17 sati govoriti o novoj povezanoj stvarnosti.

Pred nama je nova era povezivosti, uz 5G standard i sve veću dostupnost povezanih uređaja. George Zhao, izvršni direktor tvrtke Honor dotaknut će se teme o fluidnim granicama različitih usluga i u svom uvodnom izlaganju na IFA 2022 predstaviti novu strategiju tvrtke.

 George Zhao, CEO, Honor.jpg
George Zhao, CEO, Honor
Izvor: Honor

Honor je od kraja 2020. godine samostalni brend, a nastup u Berlinu bit će prva samostalna Honorova izložbena aktivnost. Cilj brenda, koji je izrazito popularan i uspješan u Kini u posljednje vrijeme, je postati ikonski globalni tehnološki brend i stvoriti pametan svijet za sve putem svojih moćnih proizvoda i usluga.

Glavno izlaganje izvršnog direktora Georgea Zhaoa na sajmu IFA 2022 govorit će o tome kako Honor pokreće promjenu paradigme za rješenja za pametan život kako bi se omogućila interoperabilnost uređaja između pametnog telefona, tableta, računala i nosivih uređaja.

 Tony Ran, predsjednik Honor Europe.jpg
Tony Ran, predsjednik Honor Europe
Izvor: Honor

Tony Ran, predsjednik Honor Europe, podijelit će dodatne pojedinosti o tome kako potrošači u EU imaju koristi od novih Honorovih Smart Life proizvoda. S dosljednim fokusom na istraživanje i razvoj Honor je predan razvoju novih tehnologija.

"Oni su osmišljeni kako bi osnažili ljude diljem svijeta da nadiđu sebe i dali im slobodu da postignu i učine više", naglašava George Zhao kojeg ćemo i uživo pratiti na berlinskom sajmu, u paviljonu 22a, u dijelu Home & Entertainment (dom i zabava).

Prijenos iz Berlina moći će se pratiti preko Honorove web stranice i online preko YouTubea. IFA će se nakon prošlogodišnje pauze održati od 2. do 6. rujna 2022. U 2019. godini IFA sajam je posjetilo oko 238.000 posjetitelja.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI