CHILLZ PRO: Snažan hladnjak zraka s Bluetooth zvučnikom | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

CHILLZ PRO: Snažan hladnjak zraka s Bluetooth zvučnikom

Autor Krunoslav Ćosić

Dupli ventilator za hlađenje istovremeno je i živahni zvučnik te lampion za kampiranje

 ChillZ Pro (8).jpg Izvor: ChillZ

Električni ventilator može vas samo rashladiti. Koristeći efekt bljeskalice isparavanja ChillZ Pro ima opciju raspršivanja fine magle ispred svoje turbine tako da vodena para isparava i dodatno snižava temperaturu u prostoru.

ChillZ Pro omogućuje strujanje zraka pomoću kanalske turbine s vrtnjom do 2500 okr/min. Precizno je projektirana da isporuči više vjetra ubrzavanjem protoka zraka. Kao rezultat toga ne samo što je ChillZ Pro bolji u izravnom hlađenju već će također sniziti i sobnu temperaturu.

 ChillZ Pro (1).jpg Izvor: ChillZ

Kombinirajući snagu turbine i magle ChillZ Pro može sniziti temperaturu za 12 stupnjeva u roku od nekoliko minuta. Vrlo brzo hladi predmete neposredno ispred sebe. Testiranjem na metalnoj ploči s termosenzorom spojenim na nju zabilježen je pad od 10 stupnjeva Celzijusa u samo 10 minuta. Ovo je znatno brže čak i od tradicionalnih ventilatora koji udvostruče svoj promjer. Također možete dodati kockice leda u spremnik za vodu za brzo hlađenje.

Maglu isporučuje minijaturni ultrazvučni uređaj koji vodu pretvara u najsitniju paru. Kapljice pare su dovoljno male da u velikoj mjeri ispare dok su još u zraku, sprječavajući vlaženje poda. U radu se koristi manje vode tako da puni spremnik može trajati koliko i baterija.

Većina električnih ventilatora može raditi na više brzina, ali često izbor nije praktičan. Niža brzina obično preslabo puše dok je visoka prejaka. ChillZ Pro je drugačiji te je i najniža brzina već prilično moćna. Srednja brzina daje oko 50% više vjetra, a puna snaga gotovo udvostručuje snagu od najniže. Možete ga koristiti čak i kao ventilator za malu trgovinu. Buka koju emitira u radu je od 20 do 38 dB.

 ChillZ Pro (5).jpg Izvor: ChillZ

Većina ventilatora jedva da se okreće do 90° pa je vjetar ograničen na malo područje. Uz ChillZ Pro super široki mjenjač montiran unutar njegove baze će ga zanjihati lijevo-desno pod kutom od 150 stupnjeva. Uz ovu opciju ChillZ Pro možete postaviti dalje i postaviti ga na veliku brzinu tako da će cijela soba postati hladnija.

I zvučnik i powerbank i lampa

Baterija je kapaciteta 20.000 mAh. Koliko je velika litijska baterija od 20.000 mAh? Pa, veličine je otprilike kao 7 najnovijih iPhonea zajedno. To je dovoljno da ventilator, sprej i zvučnik rade zajedno cijeli dan. Možete spojiti i druge USB uređaje te koristiti ChillZ Pro kao powerbank.

Kako bi se u potpunosti iskoristilo 20.000 mAh ugrađena su 3 USB priključka za brzo punjenje tako da možete puniti nekoliko telefona, svjetiljki i drugih naprava u isto vrijeme. Svoj ChillZ Pro možete koristite za do 120 sati rada ventilatora i puštati do 32 sata svoje omiljene glazbe.

Poput klasičnih boomboxova, u ChillZ Pro su ugrađeni veliki zvučnici. Neće vam propuhati bubnjiće, ali će biti dovoljno da vi i vaši prijatelji uživate. Pri ugađanju zvuka uzeta je u obzir uporaba na otvorenom tako da će zvuk ostati dovoljno dobar i kada je glasno okruženje.

Ugrađena LED lampa za kampiranje velikog je promjera i ima životni vijek od 5+ godina. Odabirom temperature boje od gotovo 4000K svjetiljka za kampiranje odgovarat će i za unutra i za vani, u skladu sa svojim retro vanjskim dizajnom.

S masom oko 1 kg ChillZ Pro je kompaktan i lagan za nošenje. Ručka za podizanje u obliku lampiona jednako dobro pristaje u vašu ruku kao i zakačena za granu ili stražnji dio vašeg automobila. ChillZ Pro je svjetiljka, ventilator za zamagljivanje i bežični zvučnik u kombinaciji te je trenutno ponuđen na Kickstarteru – do sada je prikupio 53.000 USD, a košta oko 86 eura. Predviđeno vrijeme slanja prvim kupcima je listopad 2022.

ChillZ Pro - snažan ventilator s Bluetooth zvučnikom
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI