SAMSUNG X LIFE KOLEKCIJA SLIKA: Ikonski trenutci u povijesti | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SAMSUNG X LIFE KOLEKCIJA SLIKA: Ikonski trenutci u povijesti

Autor Krunoslav Ćosić

Zbirka uključuje 20 bezvremenskih fotografija trenutaka i figura

 The-Frame-x-LIFE-Picture-Collection_1.jpg Izvor: Samsung

Sve to izaziva strahopoštovanje istovremeno dokumentirajući 20. stoljeće. Samsung je najavio novo partnerstvo s LIFE Picture Collection kako bi proširio dinamičnu zbirku umjetnina koje nudi potrošačima putem svog nagrađivanog Lifestyle TV-a The Frame.

Arhiva LIFE Picture Collection sastoji se od više od 10 milijuna fotografija povijesno značajnih osoba i trenutaka iz 20. stoljeća. Samsung Art Store pažljivo je pripremio 20 fotografija iz kolekcije koje su već globalno dostupne vlasnicima The Framea. Korisnici Samsung Art Storea moći će doživjeti povijest kroz zapanjujuće slike, s temama od surfera sa zapadne obale Kalifornije do Pabla Picasso.

 The-Frame-x-LIFE-Picture-Collection_3.jpg Izvor: Samsung

"Frameov katalog umjetnina iznimno je porastao otkad je lansiran 2017., a od tada se također uvelike diverzificirao", rekao je Simon Sung, izvršni potpredsjednik i voditelj prodajnog i marketinškog tima odjela za vizualne zaslone u Samsung Electronicsu te dodao:

“Važno nam je stalno tražiti nove partnere kako bismo kupcima pružili veći izbor visokokvalitetnih umjetničkih djela, a partnerstvo s LIFE Picture Collection je važno. Povijest je zabilježena na ovim fotografijama, a sada ih potrošači mogu vidjeti i izložiti na svojem televizoru pritiskom na gumb, a da njihova noga nikada ne kroči u galeriju ili muzej.”

Putem ovakvih partnerstava Samsung ima za cilj učiniti umjetnost dostupnijom svima, omogućujući jedinstveno izražavanje ukusa i pristup nekim od najpoznatijih umjetničkih djela na svijetu. Suradnja s LIFE Picture Collection donosi novi izbor povijesno značajnih djela u već značajnu biblioteku slika, grafičkog dizajna i fotografije na Samsung Art Storeu.

 The-Frame-x-LIFE-Picture-Collection_2.jpg Izvor: Samsung

Samsung Art Store planira predstaviti više fotografija iz legendarne arhive fotografija LIFE kako bi pretplatnicima omogućio pristup većem dijelu kolekcije. Uz 2-mjesečnu besplatnu pretplatu na Samsung Art Store s televizorom The Frame (model 2022) potrošači sada mogu izložiti dio povijesti u vlastitom domu izravno iz kutije.

Dizajniran da bude TV kada je uključen i prava umjetnost kada je isključen Samsung The Frame je inovativno digitalno platno koje prikazuje umjetnost iz cijelog svijeta u QLED kvaliteti slike. Uz Matte Display usvojen u 2022 The Frame, potrošači mogu uživati u prekrasnim umjetničkim djelima s drastično smanjenim refleksijama svjetla kako bi mogli jasno vidjeti što je na zaslonu.

Kultne institucije, umjetnički kolektivi i neovisni umjetnici podjednako su pridonijeli sve većem izboru Samsung Art Storea koji ugošćuje više od 2000 umjetničkih djela koja odgovaraju jedinstvenom ukusu svake osobe.

 Samsung The Frame.jpg Izvor: Samsung

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI