DJELA POZNATOG FOTOGRAFA NA TELEVIZORU Umjetnost na ravnom ekranu | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

DJELA POZNATOG FOTOGRAFA NA TELEVIZORU Umjetnost na ravnom ekranu

Autor Krunoslav Ćosić

Australski umjetnik studirao je na Queensland College of Art Dean West

  Izvor: Samsung

Poznati fotograf Dean West najpoznatiji je po svojim složenim i nadaleko poznatim fotografijama, a fotografije koje svakodnevne pojave vjerno prikazuju van područja prirodne stvarnosti od sada će krasiti televizore Samsung The Frame.

Poznati australski umjetnik Dean West putuje po kontinentima kako bi snimio fotografije poput osvježavajućeg prvog skoka u luksuzni bazen i osjećaja sunca na tropskoj plaži. West nastoji svojom umjetnošću gledateljima pružiti bijeg od stvarnosti i uvijek se zatekne kako se vraća krajolicima koji su topli i svijetli - ili, kako ih sam opisuje, „mjestima na kojima biste radije bili“.

  Izvor: Samsung

Kao jednu od glavnih značajki izdvojio je kvalitetu slike The Frame QLED 4K jer predstavlja savršen medij za njegova djela koja će biti prikazana tisućama širom svijeta. Tehnologija Quantum Dot omogućuje prikaz više od milijarde boja u 100%-tnom volumenu boja, što Westovoj umjetničkoj namjeri omogućuje da zasja na svijetlom zaslonu sa živopisnom i preciznom reprodukcijom boja.

Značajka Trgovina umjetninama na Samsung The Frame televizorima pruža pristup prostranoj biblioteci umjetničkih djela za svačiji ukus ili raspoloženje. Ova neprestano rastuća kolekcija sadrži djela iz različitih vremenskih razdoblja, gdje kolekciji trenutno doprinose 47  svjetskih partnera i 626 umjetnika. Petnaest Deanovih djela od sada je dostupno i na The Frameu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI