Samsung na MWC 2021 predstavio novi operativni sustav za svoje satove | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Samsung na MWC 2021 predstavio novi operativni sustav za svoje satove

Autor Smartlife

U Barceloni je (virtualno) predstavljen One UI Watch i bitno je drugačiji od prethodnog sustava

  Izvor: Samsung

Samsung ne nastupa na Mobile World Congressu u Barceloni, ali su na MWC 2021 održali virtualnu konferenciju na kojoj su predstavili novu generaciju operativnog sustava za pametne satove.

Kao i što se pretpostavljalo, umjesto dosadašnjeg Samsung Tizen operativnog sustava, One UI Watch se bazira Google Wear OS-u koji polako postaje vodeći OS za pametne satove. Značit
će to i bolju integraciju s Android operativnim sustavom pa će od sada, čim se aplikacije instaliraju na telefon, biti dostupne i na satu.

Seamless Experience
Izvor: Youtube

Izbornik s podešavanjima je potpuno redizajniran tako da više sliči na izbornik pametnog telefona, a stvari se sinkroniziraju s telefona. Primjera radi, ukoliko imate dodatne vremenske zone u vašem satu, one će biti prikazane na satu, a blokirani pozivi na telefonu bit će blokirani i na satu.

  Izvor: Samsung

Slično je i s drugim aplikacijama koje su dostupne na Play Storeu. Ovo znači da će većina njih imati integraciju sa satom - fitness, zdravlje i navigacija: Strava, Adidas Running, Spotify, Google Maps, ali i YouTube Music.

  Izvor: Samsung

Predstavljen je i novi alat za dizajniranje izgleda sata koji će biti dostupan razvojnim timovima kasnije ove godine kako bi mogli jednostavno kreirati nove izglede satova na (n)ovoj platformi. Detaljnije ćemo saznati na sljedećem Samsung Unpacked događaju koji će (najvjerojatnije) biti održan tijekom kolovoza.

  Izvor: Samsung

  Izvor: Samsung

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI