MINILED ULTRAŠIROKI GAMING MONITOR: S 1152 zona zatamnjenja | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

MINILED ULTRAŠIROKI GAMING MONITOR: S 1152 zona zatamnjenja

Autor Krunoslav Ćosić

Monitor nudi osvježavanje frekvencijom od 170 Hz. Idealno za gejmere!

 AGON PRO AG344UXM  (3).jpg Izvor: AOC

Za razliku od običnih korisnika računala, gameri su izuzetno zahtjevni jer u njihovom „radu“ svaka milisekunda može značiti smrt ili gubitak u video igri. Zbog toga su monitori za video igre i gamere uvijek nešto napredniji nego što je (na primjer) računalo na kojem nastaje ovaj članak.

AGON PRO AG344UXM je 34-inčni (86,4 cm) ultraširoki monitor s performansama koje oduzimaju dah: MiniLED pozadinsko osvjetljenje s 1152 zona zatamnjenja, DisplayHDR 1000, stopa osvježavanja od 170 Hz, 1 ms GtG vrijeme odziva i visoka UWQHD rezolucija od 3440 x 1440 piksela za povećanu oštrinu slike i detalja. Idealno za simulacije i utrke. Koristi Adaptive-Sync tehnologiju za uklanjanje titranja zaslona.

 AGON PRO AG344UXM  (4).jpg Izvor: AOC

Monitor koji će odgovoriti na izazove home officea i streaminga, a sve to zahvaljujući ugrađenom HDMI 2.1, USB-C povezivanju s četiri porta i integriranom KVM switchu. Tipkovnica i miš spojeni na USB čvorište AG344UXM mogu se pomoću KVM switch tehnologije uključiti kako bi upravljali uređajem povezanim USB-C priključkom (npr. prijenosno računalo) ili USB-B upstream priključkom (npr. stolno računalo), pružajući na taj način potpunu kontrolu nad više uređaja.

Spomenutih 1152 zona zatamnjivanja mogu se pojedinačno osvijetliti ili isključiti s ciljem postizanja područja tamno crne ili osvijetljenog vršnom svjetlinom od 1000 nita unutar istog okvira. Čvrsto metalno postolje nudi podešavanje nagiba i zakretanja kako bi se zadovoljile sve potrebe korisnika.

Sve je veći i broj gamera koji postaju kreatori sadržaja te se svojoj publici javljaju putem livestreama ili epskih montaža. Ultraširoki omjer nije samo koristan za gaming već povećava i produktivnost korisnika.

 AGON PRO AG344UXM  (1).jpg Izvor: AOC

Vremenska crta u softveru za uređivanje videa mnogo je vidljivija na ultraširokom monitoru kao što je AG344UXM. Multiscreen opcija dodatno olakšava svakodnevne zadatke, podižući multifunkcionalnost na novu razinu. Prednost omjera slike 21:9 modela AG344UXM također dolazi do izražaja prilikom gledanja filmova, uz dodatnu potporu dva 8 W DTS zvučnika.

Cijena za AGON PRO AG344UXM od srpnja 2022. bit će 13.989 kuna (plus PDV), a za taj iznos monitor nudi još i način rada Picture-by-Picture kako bi se prednosti širokog horizontalnog platna maksimalno iskoristile, a napaja se preko 90-vatnog napajanja. Spomenimo i dizajn trostrane prednje strane bez okvira i crvene detaljie na stražnjoj strani, za što je nagrađen nagradom “Red Dot Design Award”.

 AGON PRO AG344UXM  (2).jpg Izvor: AOC

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI