GAMING MONITOR: Kad se spoje automobil i monitor… | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

GAMING MONITOR: Kad se spoje automobil i monitor…

Autor Krunoslav Ćosić

Oznaka modela je Porsche Design AOC AGON PRO PD32M

 Porsche Design AOC AGON PRO PD32M (4).jpg Izvor: Porsche design

Porsche Design i AGON by AOC su se udružili i izradili monitor za igranje koji će omogućiti vrhunske performanse. Porsche Design AOC AGON PRO PD32M dijagonale je 31,5 inča (80 cm) te ima jedinstven dizajn inspiriran karakteristikama i detaljima Porscheovog sportskog automobila.

Kombinirajući visoke performanse s vrhunskom kvalitetom i završnom obradom PD32M savršeno je prikladan za visokooktanska natjecanja najzahtjevnijih gamera zahvaljujući svojoj jasnoj 4K rezoluciji, brzini osvježavanja od 144 Hz i vremenu odziva od 1 ms GtG.

 Porsche Design AOC AGON PRO PD32M (1).jpg Izvor: Porsche design

Monitor ima 1152 zone zatamnjivanja koje se mogu individualno osvijetliti u skladu sa sadržajem slike. Dokazano prikazujući zasljepljujuću sunčevu svjetlost i vrlo intenzivne crne sjene u istom kadru, PD32M je certificiran s vrhunskim HDR certifikatom, DisplayHDR 1400. S vršnom svjetlinom do 1400 nita, nadmašuje uobičajenih ~300 nita svjetlina modernih monitora za igre.

Koristi se MiniLED tehnologija pozadinskog osvjetljenja uz podršku za DisplayHDR 1400. To mu omogućava stvaranje neusporedivog vizualnog iskustva, što će se svidjeti ambicioznim gamerima i kreatorima sadržaja.

 Porsche Design AOC AGON PRO PD32M (2).jpg Izvor: Porsche design

Porsche Design i AGON by AOC surađivali su 2020. godine na PD27, 240 Hz QHD gaming monitoru s postoljem nalik kavezu Porscheovog trkaćeg automobila. S drugom generacijom gaming monitora još su više razvili dizajn inspiriran utrkama. Primjerice, novi dizajn integrira dizajnerske značajke iz volana i kotača sportskog automobila. Postolje je pjeskareno i lijevano od aluminija.

Kako bi se vizualno optimizirala tankoća ploča, stražnje kućište sužava se sa strane s blagim nagibom stvarajući trapezoidni oblik koji uključuje umetke od metalne mreže za hlađenje i audio zvučnike. Ova područja su također neizravno RGB pozadinsko osvijetljena kako bi se nenametljivo uronilo i poboljšalo cjelokupno iskustvo gaminga i izrazilo dinamiku.

 Porsche Design AOC AGON PRO PD32M (3).jpg Izvor: Porsche design

Suptilni dodatni detalji kao što je horizontalna rashladna traka s pozadinskim osvjetljenjem inspirirana je usisima hlađenim zrakom koji se nalaze na sportskim automobilima. Brendiranje proizvoda također je predstavljeno na dinamičan način, pomoću zamjenjivog projekcijskog logotipa.

PD32M je opremljen snažnim zvučnim sustavom. Dvostruki zvučnici od 8 W poboljšani DTS zvukom pružaju bogato i jasno audio iskustvo koje gameri i očekuju. Cijena za Porsche Design AOC AGON PRO PD32M je 15.129 kuna.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI