MONITOR NA 165 HZ: Osvježavanje koje će obožavati gameri | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

MONITOR NA 165 HZ: Osvježavanje koje će obožavati gameri

Autor Davor Dakić

AOC gaming monitori postaju još brži uz veću stopu osvježavanja

 AGON by AOC 24G2SPAE (2).jpg Izvor: AOC

Osvježavanje slike na ekranu telefona, laptopa ili monitora nije samo ugodno zbog svoje brzine nego omogućuje i bolje rezultate u igrama. Agon by AOC monitori iz serije G2 od sada omogućuju 165 Hz osvježavanja.

 AGON by AOC 24G2SPAE (4).jpg Izvor: AOC

Brži IPS paneli dobro će doći i povremenim igračima koji mogu birati između plosnatih IPS panela ili zakrivljenih VA panela iz G2 serije te nude agresivniju zakrivljenost od 1000R serije G3. 24-inčni (60,5 cm) model 24G2U i njegov “brat” od 68,6 cm (27”) dijagonale 27G2U su najprodavaniji gaming monitori na tržištu, prema podacima IDC Quarterly Gaming Trackera.

24G2SPU i 27G2SPU, koji na tržište izlaze krajem ožujka i početkom travnja 2022. zamijenit će modele 24G2U i 27G2U. Opremljeni ergonomskim postoljima koja omogućuju prilagodbu visine, nagiba i rotacije ovi se monitori mogu optimalno postaviti za poboljšano iskustvo gaminga, istovremeno pružajući gamerima mogućnost korištenja multi-monitor postavki.

 AOC 27G2SPU (4).jpg
AOC 27G2SPU
Izvor: AOC

Imaju integriran 4-portni USB priključak tako da gameri mogu spojiti tipkovnice i miševe izravno na monitor smanjujući nered na svojim stolovima. Također, oba su modela opremljena s dva zvučnika od 2 W.

FullHD IPS paneli gamerima omogućuju postizanje visoke brzine kadrova bez žrtvovanja svojih GPU-
ova. Brzina osvježavanja od 165 Hz stvara mnogo glađe i ugodnije gaming iskustvo od svojih prethodnika od 144 Hz, pružajući gamerima konkurentsku prednost kada stvari postanu žestoke.

Vrijeme odziva MPRT od 1 ms praktički eliminira pojavu bilo kakvih smetnji za oštre vizuale bez zamućenja, dok podrška Adaptive-Sync eliminira zastoj i trganje pomoću varijabilne brzine osvježavanja.

 AGON by AOC 27G2SPAE (3).jpg
AGON by AOC 27G2SPAE
Izvor: AOC

Za multi-monitor postav namijenjeni su AGON by AOC 24G2SPAE i 27G2SPAE. Imaju smanjene performanse i opcije bez USB priključaka i s jednostavnijim postoljem. Identični 24G2SPU i 27G2SPU u smislu panela, ali sa smanjenim skupom značajki, savršeno su prikladni za postavke s dvostrukim/trostrukim monitorima ili za korisnike koji su već opremljeni dodacima za monitor kao
što je AOC-ov AD110D0 , koristeći VESA mount opciju.

 AGON by AOC 24G2SPAE (3).jpg
AGON by AOC 24G2SPAE
Izvor: AOC

Game Color (za podešavanje zasićenosti slike), točka biranja (preklapanje križa za precizno ciljanje), način rada LowBlue za duži gaming tijekom noći te tri načina igranja za različite žanrove kao što su FPS, RTS I Racing kao i tri korisnički prilagodljiva načina rada dostupni su kod sva četiri nova monitora.

Novi, moderni OSD softver G-Menu olakšava podešavanje finih detalja zaslona. AOC Gaming 24G2SPU i 27G2SPU dostupni već krajem ožujka i početkom travnja 2022. po cijeni od 1.879 kn i 2.259 kn. AOC Gaming 24G2SPAE i 27G2SPAE bit će dostupni od srpnja 2022. po cijeni od 1.729 kn i 2.109 kn.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI