Proizvođač profesionalne hi-fi riješio svoje sigurnosne i komunikacijske izazove | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Proizvođač profesionalne hi-fi riješio svoje sigurnosne i komunikacijske izazove

Autor Krunoslav Ćosić

Britanski proizvođač hi-fi opreme predvladao izazove povezane s porastom internetskih napada i radom zaposlenika od kuće

 07-GFI-Kerio-Connect.jpg Izvor: GFI Software

Chord Electronics Ltd. privlači sve više pažnje kibernetičkih kriminalaca. Uz širenje poslovanja širi se i opseg korporativne mreže zbog čega sve više zaposlenika mora komunicirati na daljinu ili od kuće, koristeći različite vrste uređaja na različitim platformama.

Rješenje su pronašli u korištenju usluga tvrtke GFI Software, pružatelja sigurnosnih i upravljačkih rješenja u poslovnim mrežama. Proizvođač profesionalne hi-fi opreme riješio je svoje sigurnosne i komunikacijske izazove uz pomoć rješenja Kerio Control i Kerio Connect.

 01-Chord-Electronics.jpg Izvor: GFI Software

Kompanija je implementirala oba rješenja uz pomoć tvrtke Invicta Linux, partnera GFI Softwarea u Velikoj Britaniji. Iz tih razloga tvrtka je originalno sigurnosno rješenje zamijenila hardverskim uređajem Kerio Control koji pomaže u učinkovitoj zaštiti od virusa i zlonamjernog softvera te zaštiti korporativne mreže uz pomoć vatrozida i IPS funkcionalnosti.

Zaposlenicima je omogućen pristup mreži od kuće jednako sigurno kao da sjede u uredu, za što zasluge ima integrirana VPN mreža. To je bilo posebno korisno tijekom nedavnog lockdowna.

 04-Chord-Electronics.jpg Izvor: GFI Software

Rješenje Kerio Connect tvrtki u prvom redu osigurava pristup e-pošti i kalendarima u bilo koje vrijeme, s bilo kojeg mjesta i s bilo kojeg uređaja. Ovo je ključno u današnjem radnom okruženju Chord Electronicsa budući da zaposlenici koriste širok raspon uređaja uključujući računala, Macove i pametne telefone koji rade na Windows 10, MacOS, Linux i mobilnim platformama.

Još je jedan bitan element koji pruža Kerio Control - mogućnost sigurnog rada s vlastitih BYOD uređaja. „Iako je teško precizno kvantificirati prednosti oba implementirana rješenja, sa sigurnošću mogu reći da bi bez njih proteklih 12 mjeseci bilo puno izazovnije za nas i imali bismo značajan financijski utjecaj na naše poslovanje“, dodao je Matt Bartlet, izvršni direktor Chord Electronicsa.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI