VATROZID NOVE GENERACIJE Bez višeslojnog rješenja nema sigurne korporativne mreže | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

VATROZID NOVE GENERACIJE Bez višeslojnog rješenja nema sigurne korporativne mreže

Autor Krunoslav Ćosić

Uz vatrozid, filtriranje mrežnih veza i cjelokupnu zaštitu integriteta mreže može se jamčiti sigurnost mreža

  Izvor: Zebra

Kerio Control, rješenje tvrtke GFI Software s 8 ključnih sigurnosnih značajki, pruža snažnu zaštitu korporativnim mrežama od kibernetičkih prijetnji zahvaljujući vatrozidu nove generacije, zaštiti od virusa i zlonamjernog softvera, mrežnoj zaštiti i virtualnim privatnim mrežama.

Ažurirana verzija Kerio Control 9.3.6 donosi veću stabilnost i bolju kontrolu nad mrežnim vezama i podršku za nove platforme Windows i Big Sur. Odgovor je to na trenutne, složene potrebe SMB tvrtki kojima VPN više nije dovoljan za pouzdanu zaštitu korporativnih mreža već se zahtijevaju i drugi elementi višeslojne sigurnosti.

  Izvor: Zebra

Kerio Control sadrži 8 ključnih sigurnosnih značajki, upravlja filtriranjem prometa do 7 različitih izvora te može filtrirati do 500 različitih web stranica i aplikacija s 99% točnošću. Najvažnija ažuriranja u novoj verziji uključuju:
• ažuriranu vezu LT2P
• stabiliziranu IPsec vezu
• proširenu podršku za mapiranje sučelja NG511
• kompatibilan i ažuriran VPN na sustavima Microsoft Windows 10 v20H2 i Apple Big Sur.

  Izvor: Zebra

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Rješenje Kerio Control koristi više od 25.000 kupaca širom svijeta. „Prije točno godinu dana, zbog pandemije i preseljenja zaposlenika na rad kod kuće, naglo je porasla potražnja za VPN rješenjima“, rekao je Jozef Kačala, prodajni inženjer za područje EMEA/APAC u kompaniji GFI Software.

No, u međuvremenu se kibernetičko okruženje promijenilo do te mjere da bez višeslojnog rješenja više nije moguće imati sigurnu korporativnu mrežu. U današnjoj sveobuhvatnoj sigurnosti, potrebno je dodati vatrozid, filtriranje mrežnih veza i cjelokupnu zaštitu integriteta mreže.

Rješenje se može aktivirati bez dodatnih troškova putem programa licenciranja GFI Unlimited, u kojem ga korisnici GFI Unlimited mogu kombinirati s drugim aplikacijama. Kerio Control može se nabaviti kao hardverski uređaj koji se jednostavno povezuje s mrežom.