SPAS ZA MALE I SREDNJE VELIKE TVRTKE: Ovo je rješenje za sigurnost e-pošte i korporativnih mreža | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SPAS ZA MALE I SREDNJE VELIKE TVRTKE: Ovo je rješenje za sigurnost e-pošte i korporativnih mreža

Autor Krunoslav Ćosić

Više od 90% malvera do tvrtki pristiže e-poštom. Stoga je vrlo bitno koristiti rješenja za automatiziranu sigurnost

  Izvor: GFI Software

Malim i srednje velikim tvrtkama (SMB) stalna prijetnja su krađe, zaključavanje podataka te neželjeno otkrivanje podataka. IT administratori suočavaju se sa sve većom odgovornošću za neprekinut rad i usklađenost s GDPR standardima, a istovremeno IT proračuni su još niži no prije.

Softverski paket tvrtke GFI Software, GFI Unlimited Solution Sets, namijenjenom je malim i srednje velikim tvrtkama kojima je potrebna viša razina sigurnosti za udaljeni rad.

Zebra Systems kroz dostupnost softverskog paketa GFI Unlimited Solution Sets omogućuje brzu, jednostavnu i automatiziranu sigurnost korporativnih mreža i e-pošte. U ponudi su dva paketa - Unlimited Secure Email i Unlimited Network Security.

  Izvor: GFI Software

Prvi paket Unlimited Secure Email bavi se sigurnošću e-pošte, s obzirom da više od 90% malvera do tvrtki pristiže upravo na taj način. Paket uključuje rješenje za poslužitelje e-pošte i klijente sa šifriranom vezom, filtriranjem neželjene pošte i virusa s 4 antivirusne jezgre te funkcionalnošću arhiviranja e-pošte, uključujući napredno pretraživanje i usklađenost sa servisom e-discovery.

Unlimited Network Security pruža višeslojnu sigurnost za IT infrastrukturu tvrtke uz funkcionalnosti vatrozida, zaštite od virusa i neželjene pošte te alata za procjenu ranjivosti i upravljanja zakrpama. Ovaj paket pruža zaštitu mrežnog perimetra, mrežnog prometa, krajnjih točaka i izvještavanje o trenutnom statusu otkrivenih ranjivosti.