ACRONIS EDR: Analiza napada temeljena na umjetnoj inteligenciji | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ACRONIS EDR: Analiza napada temeljena na umjetnoj inteligenciji

Autor Krunoslav Ćosić

Rješenje omogućuje masovno usvajanje naprednih sigurnosnih mogućnosti

 Acronis_EDR_ilustracija.jpg Izvor: Acronis

Acronis je najavio opću dostupnost rješenja Acronis Advanced Security + Endpoint Detection & Response (EDR) za Acronis Cyber Protect Cloud. EDR omogućuje sigurnosnom osoblju učinkovitu istragu, sanaciju i oporavak od potencijalnih incidenata dok također smanjuje površinu napada i vrijeme zadržavanja aktera prijetnje.

Analiza napada temeljena na umjetnoj inteligenciji smanjuje složenost i pojednostavljuje tijekove rada za dinamičniji rad, omogućujući dosad najlakšu implementaciju sveobuhvatne sigurnosti i zaštite podataka MSP-ovima i tvrtkama koji ga koriste.

 Cyber sigurnost (1).jpg Izvor: Acronis

Organizacijama svih veličina Acronis EDR omogućuje da se bolje zaštite kroz backup i ostvare sigurnosne potrebe jer sve veći broj MPS-ova treba jednostavnost i učinkovitost. "EDR je postao ključan alat za odgovor na incidente i borbu za zaštitu podataka", ističe Michael Suby, potpredsjednik istraživanja sigurnosti i povjerenja u IDC-u, ali rješenja koja je teško implementirati i održavati predstavljaju prepreku.

Acronis EDR nudi najširi broj opcija oporavka izvan okvira koje iskorištavaju prednosti integracije s Acronis Cyber Protect sigurnosnom kopijom i oporavkom, upravljanjem krajnjim točkama i sigurnosnim mogućnostima krajnjih točaka.

 Acronis EDR 1.jpg Izvor: Acronis

Dizajniran za pružatelje upravljanih usluga (MSP), omogućuje brzu i jednostavnu analizu i određivanje prioriteta sigurnosnih incidenata, minimiziranje vremena zastoja i održavanje kontinuiteta poslovanja, dok istovremeno čuva sigurnost i štiti njihove klijente.

Za razliku od drugih EDR alata, koji mogu biti prekomplicirani i tjerati MSP-ove na skupe, dugotrajne procese implementacije i razumijevanja Acronis EDR isporučuje robusno EDR rješenje koje je jednostavno za implementaciju i korištenje dok slijedi standarde uspostavljene u industriji kao što je NIST okvir za kibernetičku sigurnost i mapiranje na MITRE ATT&CK okvir.

 Acronis EDR 2.jpg Izvor: Acronis

Acronis EDR donosi:

• Optimiziranu analizu incidenata za brzu i jednostavnu analizu i određivanje prioriteta sigurnosnih incidenata i potencijalnih napada, bez oslanjanja na skupu sigurnosnu ekspertizu ili dugotrajne procese
• Integriranu sigurnost sa sigurnosnim kopiranjem i oporavkom, za sveobuhvatnu zaštitu ključnu za smanjenje vremena prekida rada i održavanje kontinuiteta poslovanja u slučaju napada
• Kompletno rješenje za kibernetičku zaštitu u jednom agentu - jednostavno za MSP-ove za implementaciju, upravljanje i skaliranje - koje eliminira troškove, složenost i sigurnosne nedostatke koji su svojstveni rješenjima s više točaka.

EDR hvali Eric O'Neill, bivši protuobavještajni operativac FBI-a: "Kao stručnjak za kibernetičku sigurnost, iz prve sam ruke svjedočio evoluciji EDR-a i tome kako je promijenio način na koji pristupamo sigurnosti".

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI