TEMELJENO NA OBLAKU: Objedinjeno upravljanje IT rješenjima | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

TEMELJENO NA OBLAKU: Objedinjeno upravljanje IT rješenjima

Autor Krunoslav Ćosić

Platforma konsolidira softverska sučelja i korisničke račune za pružatelje upravljanih servisa

 GFI Software AppManager (3).jpg Izvor: GFI Software

GFI Software najavljuje revolucionarni proizvod AppManager za objedinjeno upravljanje IT rješenjima, što će biti od koristi za male i srednje velike tvrtke (SMB).

Platforma temeljena na oblaku pruža GFI-jevoj globalnoj partnerskoj mreži pružatelja upravljanih servisa i prodavača revolucionarno „single-pane-of-glass“ rješenje za jednostavno upravljanje komunikacijama, sigurnošću i mrežama, putem jedne nadzorne ploče.

Po prvi put MSP-ovi sada mogu koristiti jedno sučelje za upravljanje svim svojim računima i proizvodima pojednostavljujući upravljanje rješenjima svojih klijenata. GFI AppManager omogućit će pojednostavljeno i modernizirano upravljanje voznim parkom te je pokrivena iznimna širina IT mogućnosti i potreba malih i srednjih poduzeća.

 GFI AppManager accounts.jpg Izvor: GFI Software

MSP-ovi mogu trenutno prenijeti konfiguracije na sve uređaje kojima se upravlja, što olakšava administraciju niza instaliranih rješenja na više lokacija. GFI AppManager također nudi praćenje i upozoravanje u stvarnom vremenu, dopuštajući MSP-ovima da budu obaviješteni o kvarovima ili nadolazećim kvarovima osiguravajući da mogu odmah poduzeti radnje za rješavanje bilo kakvih problema.

GFI-jev proizvod pruža pokrivenost za IT rješenja u rasponu od poslužitelja e-pošte preko vatrozida do sigurnosti krajnjih točaka i potpuno je proširiv putem jednostavnog API-ja za dodavanje neograničene podrške za druga rješenja.

 GFI AppManager connectivity.jpg Izvor: GFI Software

Platforma nudi proaktivno praćenje ranjivosti i prijetnji među korisnicima, mrežama i aplikacijama pomažući IT timovima da spriječe potencijalne sigurnosne proboje. Uz značajku RADAR GFI AppManager nativna inteligencija prijetnji i mogućnosti odgovora automatizirane su strojnim učenjem tako da IT timovi mogu brzo odgovoriti na sve potencijalne prijetnje smanjujući rizik za kritične sustave i podatke organizacije.

Osim toga, GFI AppManager pomaže organizacijama da ostanu u skladu s važnim propisima kao što su GDPR, NIS2 i ISO27001. Rješenje GFI AppManager pruža sveobuhvatno izvješćivanje i mogućnosti analize nedostataka omogućujući IT timovima da brzo identificiraju područja u kojima možda nisu usklađeni i poduzmu potrebne korake za ispravljanje situacije.

GFI AppManager trenutno je u zatvorenoj beta verziji i bit će općenito dostupan za izdavanje u prvom tromjesečju 2023.

 GFI AppManager products.jpg Izvor: GFI Software

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI